VESNA ZMIJANAC IMALA ŠLOG PRE OPERACIJE SRCA! Pevačici se oduzela leva noga!

Autor:

Zabava

26.05.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno šta se dogodilo sa Vesnom Zmijanac pre operacije srca.

VESNA ZMIJANAC IMALA ŠLOG PRE OPERACIJE SRCA! Pevačici se oduzela leva noga!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica narodne muzike Vesna Zmijanac operisala je srce je u aprilu kada su joj ugrađeni bajpasevi, a ono što nije poznato jeste da je pre toga imala šlog kada joj se oduzela leva noga.

Foto: ATA Images

Vesna Zmijanac imala šlog

- Vesna je ležala na neurologiji Kliničkog centra, srećom šlog nije ostavio veće posledice sem što joj se privremeno oduzela leva noga. Nakon toga su joj ugrađeni bajpasovi. Na njeno insistiranje puštena je kući i odmah pobegla u svoju oazu mira na Bukulji, njoj ta planina i njena sloboda jedino mogu da pomognu. Vesna je borac, ona će sve to izgurati, ta žena se ne predaje tako lako. O njoj brinu zet i ćerka, Nikolija je stalno sa njom. Vesni su sada unuci terapija, a Nikolija krivi sebe što je mamu opterećivala decom, pa što joj nije više pričala da mora zdravo da se hrani, ostavi cigarete iako je svesna da je Vesna verovatno ne bi poslušala. Ali sada je ćerka drži pod kontrolom i vodi računa o njenom zdravlju. Pevačici su dosta pomogle terapije, situacija je sada mnogo bolja. Svakako će morati na neko vreme da se smiri i prestane sa nastupima dok se totalno ne oporavi. U poslednje vreme se mnogo preforsirala zato je i došlo do svega. Imala je nastupe maltene svaki dan mesecima unazad. Nema ona više dvadeset godina kao nekada pa da može da peva svaku noć bez stajanja - rekao je izvor za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading