ŠOK U PRESTONICI: Centar ODBIO ponudu kluba - moguć KRAJ saradnje!

Autor:

Sport

26.05.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač je na izlaznim vratima kluba.

ŠOK U PRESTONICI: Centar ODBIO ponudu kluba - moguć KRAJ saradnje!

Foto: Starsport

Duel Lesora i Tavareša

Valter Tavares je nedavno sa Realom iz Madrida osvojio Evroligu, a sada će pokušati da sa svojim timom još jednom osvoji Endesa ligu.

Centar je u doigravanju najjačeg košarkaškog takmičenja Evrope bio potpuno nezaustavljiv, Partizan nije imao nikakvo rešenje za njega, a još gore su se na F4 turniru proveli i Barselona, odnosno u finalu Olimpijakos.

Zbog svojih nestvarnih partija, centar sa Zelenortskih ostrva je proglašen za MVP-a fajnal-fora, sasvim zasluženo, ali je nedugo posle svom klubu zadao nemirne snove.

Naime, startnom centru Madriđana ugovor ističe na kraju naredne sezone, a Real je već nekoliko puta pokušao da sa njim produži ugovor, ali bezuspešno. Razlozi za ovaj problem leže u činjenici da je Tavares nezadovoljan ponudom kluba. Njemu se nudi 3.5 miliona evra godišnje, ali u praksi bi dobio 1.8 miliona posle odbijanja poreza, što očigledno ne zadovoljava njegove želje.

Foto: Euroleague

Valter Tavares, centar Reala

Tavares smatra da bi određeni klubovi u Evropi mogli da mu ponude i preko dva miliona godišnje, a na "kraljevskom klubu" je sada da pokuša da izjednači ponude ostalih klubova. 

Gorostasni centar je ove sezone u proseku beležio 11.5 poena, uz gotovo sedam skokova i skoro dve blokade, a njegovo prisustvo u reketu je sigurno omogućilo Realu da stigne do nove titule u najjačem takmičenju Starog kontinenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading