REZULTATSKA KLACKALICA PRIPALA GOSTIMA: Jašunja slavila na gostovanju u Badincu!

Autor:

Sport

29.05.2023

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći sastav je i pored deficita igrača u polju, uspeo da pruži odličan otpor protivniku.

REZULTATSKA KLACKALICA PRIPALA GOSTIMA: Jašunja slavila na gostovanju u Badincu!

Foto: FK Jašunja

U okviru 23. kola Gradske lige Leskovac ekipa Badinca ugostila je sastav Jašunje, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:2.

Republika

Domaćin susreta je do ovog duela osvojio 17 bodova, što je bilo dovoljno za 12. poziciju u ligi, sa druge strane ekipa Jašunje sa duplo više bodova (34), nalazila na deobi petog mesta na tabeli.

Od prvog minuta meča gosti su "ukrali" loptu, imali su posed i stvarali su prilike pred golom domaćina.

Visoko postavljene linije dovelo su do velikog prostora na njihovoj polovini, i to su domaći iskoristili u 11. minutu. Brzi kontranapad završen je pogotkom u mreži golmana Bakića, strelac za Badince bio je Miloš Milošević, 1:0.

Nastavili su gosti sa ofanzivom, samo su ovoga puta bili malo više oprezniji kako se ne bi ponovila situacija kao kod prvog gola za domaće.

U 19. minutu nakon uigrane kombinacije mladi Darko Marinković šalje loptu u praznu mrežu, 1:1.

Samo tri minuta kasnije Marko Milovac glavom donosi prednost Jašunji, 2:1 za goste. 

Nisu se tu zaustavili igrači Jašunje, nastavili su sa napadima i stigli su ubrzo do prednosti od dva gola.

U 36. minutu na povratnu loptu na nekih 16 metara odlično natrčava Vlada Stojilković i šalje je u mrežu, 3:1.

Samo tri minuta kasnije igrač domaćih, Nikola Petrović je iz slobodnog udarca prepolovio prednost protivnika, 3:2, i to je ujedno bio i rezultat prvog dela igre.

Velika ofanziva gostujućih igrača od starta nastavka je opet opet "kažnjena" na drugoj strani. Miloš Milošević je istrčao kontranapad, kao i kod prvog gola i ovoga puta je smestio loptu u mrežu, 3:3 u 58. minutu.

Samo dva minuta kasnije gosti opet vraćaju prednost na svoju stranu, Marko Milovac postiže svoj drugi gol na meču, 4:3 za Jašunju.

Konačan rezultat utakmice postavljen je u 80. minutu kada je Stojliković udarcem sa nekih 20 metara pogodio za 5:3 za goste, ovo je kapitenu Jašunje 23 gol na isto toliko odigranih mečeva. 

Badince - Jašunja 3:5 (2:3)

Badince: D. Ilić, Petrović, Momčilović, Milošević, Cakić, Petković, Đikić, Đ. Ilić, Stanković, N. Ilić, Petrović

Jašunja: Bakić, A. Stojilković, Milovac, Stojanović, Dimitrijević, Trajković, Cvetković, V. Stojilković, Milosavljević, Marinković, Lazarević

Trener gostiju, Aleksandar "Boce" Kirov je posle meča poručio:

- Svaka čast domaćim igračina na fer i korektno odigranoj utakmici, i velikoj borbi sa manje igrača na terenu, takođe im želimo puno sreće u nastavku prvenstva. Mojim momcima čestitam na novoj pobedi i osvajanju tri boda. 

U sledećem kolu ekipa Jašunje dočekuje drugoplasiranu Moravu (Gložane), dok sastav Badinca gostuje timu Mladosti iz Donje Lokošnice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading