BRAĆA PONOVO ZAJEDNO: Uprava Proletera želi da "plasira" tim u gornji deo tabele!

Autor:

Sport

05.07.2023

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva lasta stigla je u Bajevac.

BRAĆA PONOVO ZAJEDNO: Uprava Proletera želi da "plasira" tim u gornji deo tabele!

Foto: FK Proleter Bajevac

Nedavno završeno prvenstvo je bilo jedno od težih u 75. godina postojanja tima iz Bajevca, ali je na kraju fudbalski klub Proleter uspeo da se izvuče iz krize. 

Republika

U poslednjih pet godina Proleter je "promešao" lige, bio je član opštinskog ranga, a trenutno se takmiči u Kolubarskoj okružnoj ligi, gde je nedavno završio svoju drugu uzastopnu takmičarsku godinu. Tim iz Bajevca je na kraju sa 26 osvojenih bodova osvojio 12. poziciju u ligi, što je bilo dovoljno da se osigura karta za učešće u istoj i sledeće godine. 

Što bi se u narodu reklo "gore od ovoga ne može", u to se nadaju i u Bajevcu, pa sa velikim optimizmom dočekuju predstojeći period. Uprava kluba je uvidela da u igračkom kadru postoje pozicije koje treba osvežiti novim licima, i u toku transfer pijace će pokušati da ojača sastav za predstojeću sezonu

Prvi novajlija u redovima Proletera je Jovan Aćimović (22) koji dolazi iz fudbalskog kluba Bravo gde je proveo proteklih godinu dana. Reč je o napadaču koji je uglavnom vreme provodio po sastavima ununtar Beograda, i ovo će mu biti vrni angažman "van". Počeo je u mlađim kategorijama Palilulca, kasnije je bio član Rada i PKB Kovilova.

Dolaskom Aćimovića ekipa Proletera je dobila mladog napadača, željnog golova i dokazivanja, imajući u vidu da je sastav iz Bajevca prošle godine postigao 41 pogodak (što je deveti najbolji napad u ligi), uprava kluba je napravila odličan potez.

Prvi deo šampionata u nedavno završenom prvenstvu Kolubarske okružne lige sastav Proletera proveo je na poslednjoj poziciji na tabeli, tokom zimskog prelaznog reda su konsolidovani redovi, i krenuli su sa znatno boljim partijama, preko kojih su stigli do očuvanja članstva u ligi. Uprava sada ne želi da im se ponovi prethodni jesenji deo šampionata, polako se sklapa igrački kadar kako bi se od starta sezone krenulo maksimalno ozbiljno i požrtvovano.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading