ČUDAN POČETAK PRIPREMA ŠAMPIONA: Dupla kruna i istorijski uspeh, a zatim iznenađujuća odluka igrača?!

Autor:

Sport

05.07.2023

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upravu očekuje pakleno težak posao.

ČUDAN POČETAK PRIPREMA ŠAMPIONA: Dupla kruna i istorijski uspeh, a zatim iznenađujuća odluka igrača?!

Foto: FK Kaluđerica 1969

Po prvi put u svojoj istoriji klub će se takmičiti u beogradskom zonskom rangu takmičenja.

Republika

Fudbalski klub Kaluđerica 1969 je prošle godine obogatio vitrine klupskih prostorija sa dva nova trofeja, ekipa je osvojila trofej u kup takmičenju na područiju Grocke, a stigla je i do prvog mesta u prvenstvu, i time je izborila plasman u Beogradsku zonu.

Uprava kluba je odlučila da u zonskom rangu igrački kadar sa klupe predvodi Goran Petković, ekipa je proteklog vikenda pod trenerskom palicom novog šefa stručnog štaba počela pripreme za predstojeću sezonu.

Na prvoj prozivci se pojavilo samo osam igrača, što je pomalo iznenađujuća informacija, ali će uprava sigurno uraditi sve što je u njihovoj moći da sklopi konkurentan igrački kadar za takmičenje u zoni. Veliki broj fudbalera koji je nosio dres tima na putu ka duploj kruni više nije "na istoj adresi", usled mimoilaženje u nekim stvarima sa upravom došlo je do rastanka.

Republika

Foto: FK Kaluđerica

Vitrine kluba bogatije za dva pehara

Period priprema za trenera Petkovića će biti jako težak, imajući u vidu da će dosta novih lica stići u redove Kaluđerice, kroz pripremne mečeve brusiće se forma i u hodu će se formirati igrački kadar koji će nastupati u novoj sezoni. Za sada su već zakazani prijateljski susreti sa Bežanijom, BUSK-om, Blokovima i Vrčinom, dok je generalna proba zakazana sa timom Rušnja. 

Takmičenje u Beogradskoj zoni startuje 13. avgusta, što je nešto malo više od mesec dana, pa je pred upravom kluba veliki posao kako u igračkom delu, tako i na polju infrastrukture. Užurbano se radi na ulepšavalju i poboljašnju samog terena i pratećih objekata. Očekuje se da uskoro teren Kaluđerice poseti komisija za prijem, kako bi ekipa dobila dozvolu da igra svoje domaće mečeve na dobro poznatom mestu. 

Veliki je posao pred sportskim kolektivom Kaluđerice, pomalo iznenađujuće stvari su se dogodile u prethodnom periodu, pre svega tu mislimo na velike promene u igračkom kadru, ali se svi u klubu nadaju da će se naći najbolje rešenje za sve i da će ekipa spremno dočekati početak sezone.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading