PO UGLEDU NA CRVENU ZVEZDU: Nakon osvajanja DUPLE KRUNE, usledila je PROMENA TRENERA!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.06.2023

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novu sezonu, u višem rangu takmičenja, kreću sa novim šefom stručnog štaba.

PO UGLEDU NA CRVENU ZVEZDU: Nakon osvajanja DUPLE KRUNE, usledila je PROMENA TRENERA!

Foto: FK Kaluđerica 1969

Iza fudbalera Kaluđerice 1969 je istorijska sezona. Ostvaren je plasman u viši rang takmičenja, a istovremeno je osvojen i trofej u kup takmičenju na području Grocke.

 

Momci u crveno-crno-beloj sportskoj opremi dominanto su osvojili Prvu beogradsku ligu - "grupu C". Tokom 24 prvenstvena meča zabeležili su 21 pobedu, jedan remi i dva poraza, uz fantastičan gol koeficijent 109:16. Klub je ka istorijskom ostvarenju vodio trener Aleksandar Žakula koji neće imati priliku da ekipu predvodi i u višem takmičarskom rangu, Beogradskoj zoni.

Kako se saznaje, dve strane nisu uspele da pronađu zajednički jezik i u novu sezonu klub kreće sa novim trenerom. Novi trener, sada već, zonaša iz Kaluđerice postao je nekadašnji trener Zuca i Milutinca, Goran Petković. Treba napomenuti da je iza popularnog Petka i bogata internacionalna karijera u Grčkoj.

Foto: FK Kaluđerica 1969

Goran Petković tokom igračkih dana

 

- Goran Petković:

Datum rođenja: 5. mart 1975. godine

Mesto rođenja: Beograd

Igračka karijera: Zemun (Zemun), Kalitea (Grčka), Agios Dimitrios (Grčka), BASK (Beograd), Beograd Karaburma (Beograd)

Trenerska karijera: Zuce 2019 (Zuce), Milutinac (Zemun)

 

Kako u klubu najvljuju, primarni zadatak novog trenera je opstanak u zonskom rangu beogradskog fudbala, a sve iznad toga smatraće se značajnim ostvarenjem, a istovremeno u narednom periodu se očekuju i igračka pojačanja koja će omogućiti lakše ostvarenje planiranih ciljeva.

Klub iz Kaluđerice 1969 zahvalio se dosadašnjem šesfu struke, a kako se saznaje Aleksandar Žakula bi takođe mogao da radi u Beogradskoj zoni, pošto je za njegove usluge interesovanje pokazala ekipa Boleča.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading