VELEOBRT: Saradnja je pre par dana dogovorena, ali je ista danas iznenada prekinuta!

Autor:

Sport

05.07.2023

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi zonaš sa novajljom na klupi ide ulazi u pripreme za predstojeću sezonu.

VELEOBRT: Saradnja je pre par dana dogovorena, ali je ista danas iznenada prekinuta!

Foto: FK Dinamo Jug

Pre par dana je bilo priče o nastavku njegovog angažmana na klupi Plantaže, ali je sada sa obe strane stigla informacija da je Đorđević promenio sredinu.

Republika

Goran Đorđević, sada već bivši strateg tima iz Donjeg Stopanja je u završnici Zone Jug, na klupi Plantaže zabeležio učinak od tri trijumfa, jednog remija i dva poraza. Uprava Plantažera je pre pad dana potvrdila da je Đorđević krenuo u sklapanje igračkog kadra za sledeću sezonu i da će pokušati sa njim napad na sam vrh tabele, ali je došlo do veleobrta.

Đorđević je u dogovoru sa upravom kluba odlučio da promeni sredinu, i u predstojećem periodu Plantaži predstoji pronalazak novog šefa stručnog štaba. Iz kluba su tim povodom kratko poručili:

- Goranu se zahvaljujemo na saradnji i želimo puno sreće i uspeha u novom klubu. Plantažeri nemaju vremena za čekanje i previše osvrtanja, krenuli su u potragu za novim trenerom. Ubrzo ćemo saznati i verovatno predstaviti, ko će to biti videcemo u narednih nekoliko dana.

Republika

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

Đorđević na klupi Dinama za novu sezonu

Stigla je i ubrzo potvrda sa "druge adrese" gde će Goran Đorđević nastaviti sa radom. Fudbalski klub Dinamo Jug je obelodanio da će Đorđević u predstojećem periodu voditi njihov igrački kadar. Ekipa je u nedavno završenom prvenstvu Pčinjske okružne lige pored svog imena "upisala" 54 bodova, što je bilo dovoljno za titulu vicešampiona, ali i plasman u Zonu Jug.

U predstojećoj sezoni novajlija u zonskom rangu planira da izvrši određene promene u igračkom kadru, kako bi ekipa bila konkurentna u novoj ligi. Dolaskom Đorđevića, bivšeg igrača između ostalo Hajduka iz Kule i Radničkog iz Niša, ciljevi su dodatno ojačani. Novi trener Dinama je u prethodnom periodu bio šef stručnog štaba Moravca (Mrštane), Radana (Lebane), Dubočice (Leskovac), Jedinstva iz Grdelice i Plantaže, gde je imao i poslednji angažman je prihvatio poziv uprave novog zonaša.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading