KAO NA VIMBLDONU: I Englezi bi im pozavideli - na ovakvoj travnatoj podlozi NOVAK ĐOKOVIĆ bi još lakše počistio sve rivale! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.07.2023

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Foriran je travnati tepih na kojem bi im pozavideli i organizatori najprestižnijeg teniskog turnira.

KAO NA VIMBLDONU: I Englezi bi im pozavideli - na ovakvoj travnatoj podlozi NOVAK ĐOKOVIĆ bi još lakše počistio sve rivale! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Privode se kraju radovi na izgradnji nove fudbalske lepotice u srpskoj prestonici.

 

Fudbaleri RFK Grafičara iza sebe imaju uspešnu takmičarsku sezonu u okviru Prve lige Srbije, koju ipak nisu uspeli da krunišu i plasmanom u elitni rang srpskog klupskog fudbala. U baraž dvomeču, bolja od popularnih "grafosa" bila je ekipa surduličkog Radnika koja je nakon remija na krovu Tržnog centra "Stadion", slavila na jugu Srbije i time obezbedila svoje deveto uzastopno učešće u superligaškom karavanu.

Dobro je poznata činjenica da ekipa RFK Grafičara prethodnih godina svoje prvenstvene mečeve odigrava na tarenu sa veštačkom travom, podno južne tribine stadiona "Rajko Mitić", ali prema poslednjim informacijama, klub će se uskoro preseliti u svoju "novu kuću".

Naime, izgradnja stadiona na Senjaku je okončana. Trenutno se obavljaju završni radovi na samom terenu, a na osnovu fotografija, slobodno se može reći da će "grafosi" ubuduće imati sjajne uslove kako za trening, tako i za odigravanje prvenstvenih duela.

Foto: RFK Grafičar

Grafose očekuje travnati tepih kao na Vimbldonu

 

Travnati tepih novog portskog objekta na Senjaku je vrhunskog kvaliteta i može se reći da bi na njegovom kvalitetu mogli da pozavide i organizatori vimldonskog turnira.

Ostaje zanimljivo pitanje, da li bi i najbolji svetski teniser Novak Đoković, kojem je turnir u Vimbldonu omiljeni, na ovakvoj travnatoj podlozi lakše stigao do osmog pehara navedenog teniskog turnira.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading