NAJGORI SCENARIO JE IZBEGNUT: Klub staje na svoje noge - najvažniji problem je rešen!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.07.2023

00:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme j da se u Novom Sadu misli samo na fudbal.

NAJGORI SCENARIO JE IZBEGNUT: Klub staje na svoje noge - najvažniji problem je rešen!

Foto: Starsport

Fudbaleri novosadske Mladosti GAT svoju premijernu sezonu u superligaškom karavanu okončali su na poslednjoj poziciji sa svega 30 osovjenih bodova i klub sa popularnog "Satelita" morao je da se pomiri sa činjenicom da će od jeseni ponovo morati da krene u žetvu prvoligaških bodova.

 

Međutim, prethodnih dana, kao grom iz vedra neba, pojavila se informacija da će novosadski prvoligaši Mladost GAT i RFK Novi Sad 1921, možda čak i odustati od takmičenja u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala, a kao nagoveštaj navedenog, istican je podatak da su sve prvoligaške ekipe već započele sa prirpemnim periodom, dok na "detelinari" i "satelitu" i dalje traje "letnji odmor".

Ipak, ukoliko je neke dileme i bilo, ona je barem kada je u pitanju Mladost GAT, otklonjena.

Naime, doojučerašnji superligaš imenovao je novog šefa stručnog štaba i sada se može očekivati i formiranje ekipe koja će u narednom šampionatu pokušati da se ekspresno vrati u elitni rang.

Novi trener novosadskog kluba postao je pedesetjednogodišnji stručnjak koji je prethodne sezone sa mnogo uspeha predvodio novobeogradski IMT, Zoran Vasiljević.

Foto: Starsport

Zoran Vasiljević ima težak zadatak da klub vrati u elitni rang

 

Zoran Vasiljević:

Datum rođenja: 12. avgust 1971. godine

Mesto rođenja: Tuzla

Trenerska karijera: Vojvodina (Novi Sad)-pomoćni trener, Kabel (Novi Sad), IMT (Novi Beograd)

Kao što je već rečeno, Vasiljević je do prvog dana meseca aprila predvodio "traktoriste" na putu na superligaškom karavanu, ali je nakon meča 27. kola i remija sa ekipom Rada (2:2), došlo do prekida saradnje.

Mora se istaći da je Vasiljević dobro poznat u novosadskim fudbalskim krugovima s obzirom da je već radio u Kabelu, ali i u ekipi Vojvodine u kojoj je u dva navrata bio pomoćni trener.

Ostaje da se vidi hoće li iskusni stručnjak uspeti da pronađe put Novosađanima ka povratku u Superligu Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading