ODLUKA JE DONETA: Navijači nemaju razloga za strepnju - iskusni golgeter ostaje veran klubu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.07.2023

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme uveliko traju...

ODLUKA JE DONETA: Navijači nemaju razloga za strepnju - iskusni golgeter ostaje veran klubu!

Foto: OFK Beograd

Fudbaleri OFK Beograda nakon šest sušnih godina vraćaju se u drugi stepen srpskog klupskog fudbala, a kako je iz kluba u više navrata istaknuto, očekuje se da prvoligaški karavan predstavlja samo prolaznu stanicu na putu ka eliti.

 

Prethodne zime, na Omladinski stadion stigle su tri istinske zvezde srpskog fudbala koji su bili i glavni faktori ka ostvarenju zacrtanog cilja, a svi kojima su plavo-bele boje na srcu nadali su se da će "triling asova" i ostati deo igračkog kadra.

Međutim, to se ipak nije dogovdilo. Milan Smiljanić je "okačio kopačke o klin" i pridružio se stručnom štabu "romantičara", a dok se Filip Kasalica već nalazi na klupskim pripremama, velika neizvesnost je vladala o statusu Andrije Kaluđerovića.

Još tokom prolećnog dela šampionata, iz pojdinih izjava iskusnog napadača, moglo se zaključiti da je njegova primarna želja da okonča igračku karijeru, ali tokom današnjeg dana iz redova OFK Beograda je stigla informacija koju su pristalice plavo-bele boje sa nestrpljnjem iščekivale.

Andrija Kaluđerović i u narednoj sezoni nosiće opremu kluba i pokušati da svojim znanjem i iskustvom pomogne "romantičarima" da se već narednog proleća vrate na glavnu scenu.

Foto: OFK Beograd

Iskusni golgeter nastavlja svoju misiju na Omladinskom stadionu

 

Kada je reč o pripremama sasava treenra Sime Krunića, oni će već u subotu 8. jula odigrati svoj prvi pripremni susret, a protivnik će biti Prva Iskra iz Bariča. Četiri dana kasnije sledi meč protiv OFK Vršca, dok će plavo-beli tokom zlatiborskih priprema odigrati još tri kontrolna meča i to protiv Rudara iz Prijedora (17. jul), Judinstvo Puteva iz Užica (19. jul) i RFK Grafičara (22. jul).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading