UPRAVA JE BRZO REAGOVALA: Plantažeri imaju novog trenera!

Autor:

Sport

28.04.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po mnogima odličan potez kluba, Đorđević je trener sa velikim iskustvom.

UPRAVA JE BRZO REAGOVALA: Plantažeri imaju novog trenera!

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

Ekipa Plantaže trenutno igra svoju drugu sezonu u Zoni Jug, istorijski plasman u zonski rang takmičenja ostvaren je u sezoni 2020/2021. 

Republika

Sastav iz Donjeg Stopanja je jesenji deo aktuelne sezone završio na visokom drugom mestu, sa samo četiri boda zaostaka za tadašnjim liderom, ekipom Žitorađe. U toku prvog dela prvenstva zabeležena su tri poraza, dve podele bodova i deset trijumfa.

Na startu prolećnog dela zabeležena je podela bodova sa komšijskim Jedinstvom, što je odmah dodatno uvećalo prednost lidera. Na sedam prolećnih duela ekipa se zabeležila učinak od četiri poraza, dve pobede i jednu podelu bodova. Trenutno se tim Plantaže nalazi na šestoj poziciji sa 39 bodova. 

Bojan Zdravković, sada već bivši šef stručnog štaba Plantaže, je pre tri dana na sastanku podneo ostavku. Zdraković je na klupi tima proveo tri godine, uveo je tim u Zonu Jug po prvi put u istoriji. U prvoj takmičarskoj sezoni je uspeo da izbori opstanak u zonskom rangu, dok je ove tokom zimske pauze bio kandidat za Srpsku ligu. Posle par loših rezultata i iz nekih ličnih razloga odlučio je da se povuče sa mesta trenera.

Republika

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

Goran Đorđević

Uprava kluba je brzo reagovala i odluka ko će biti novi trener je donešena ubrzo. Goran Đorđević, bivši šef stručnog štaba Moravca (Mrštane), Radana (Lebane), Dubočice (Leskovac) i Jedinstva iz Grdelice, gde je imao i poslednji angažman je prihvatio poziv uprave. 

Đorđević će priliku za zvanični debi na klupi Plantažera imati već u nedelju kada u Donje Stopanje gostuje sastav Ternoci

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading