VIMBLDON PRELOMIO: Đoković saznao LOŠE VESTI!

Autor:

Sport

07.07.2023

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka čelnika turnira definitivno može da zabrine.

VIMBLDON PRELOMIO: Đoković saznao LOŠE VESTI!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i Švajcarac Sten Vavrinka meč trećeg kola Vimbldona trebalo je da odigraju u petak oko 19 časova.

Ipak, čelnici Vimbldona rešili su da promene ovu odluku i da zabrinu Đokovića i armiju njegovih navijača.

Teniski klasik prema prvobitnom planu bio je treći i poslednji meč dana na Centralnom terenu. Pre Novaka i Stena na teren je trebalo da izađu Alkaraz i Miler, a zatim je na redu bio i meč dama Svjontek - Martić. Između ova dva susreta na Centralnom terenu Vimbldona neplanirano će se završiti još jedan meč - onaj u kom Endi Marej vodi sa 2:1 u setovima protiv Stefanosa Cicipasa.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Veoma lako ovaj duel može da se otegne, te ode u peti set i to brine Novaka jer bi u tom slučaju srpski teniser najranije izašao na teren oko 20 časova, a možda čak i kasnije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

 

Program na Vimbldonu završava se do 23.00 po centralnoevropskom vremenu, tako da bi Đoković i Vavrinka mogli da uđu i u subotnji program, te bi se raspored srpskog tenisera drastično promenio.

Nama ostaje da se nadamo da će Đoković rutinski i pre isteka poslednjeg termina rešiti meč protiv Vavrinke u svoju korist, te da neće biti previše umoran za naredne izazove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading