SPEKTAKL JE ZAKAZAN! Novak Đoković saznao ime narednog PROTIVNIKA na Vimbldonu: Spremite se za TENISKI KLASIK, vreme je za OSVETU!

Autor:

Sport

06.07.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser imaće težak zadatak, ali i priliku da se ponovo sretne sa starim rivalom.

SPEKTAKL JE ZAKAZAN! Novak Đoković saznao ime narednog PROTIVNIKA na Vimbldonu: Spremite se za TENISKI KLASIK, vreme je za OSVETU!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković saznao je ime protivnika u trećem kolu Vimbldona.

Najbolji srpski teniser u pohodu ka osmoj kruni na prestižnom grend slemu moraće da savlada i starog rivala - Stena Vavrinku.

Iskusni Švajcarac u četiri seta savladao je Tomasa Martina Ečeverija iz Argentine (6:3, 4:6, 6:4, 6:2) te je zakazao teniski klasik.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sten Vavrinka

 

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Đoković će sada imati priliku za osvetu jer mu je Vavrinka tokom karijere već dva puta "otimao" grend slemove o čemu je i sam Novak pričao posle pobede protiv Džordana Tompsona.

On je uzeo od mene dva grend slema, pobedio me u dva finala! Volim Stena, sjajna osoba, radi izvanredne stvari, radi stvari koje ne može svako. Imao je operacije kolena, a kreira još istorije za tenis. Ne smemo da zaboravimo da je trostruki GS šampion. To je nešto za poštovanje nakon svega što je prošao, a i dalje je tu. Jedan od najboljih bekhenda koje sam video, jak, kompletan, može da igra na svim podlogama. Nadam se da ćemo igrati, to će biti duel veterana - rekao je Novak o starom rivalu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Tačan termin meča i dalje nije poznat, ali bi Đoković i Vavrinka na terenu trebalo da se nađu u petak 7. jula. Organizatori su imali velike probleme sa vremenskim uslovima, te su mnogi mečevi pomerani i zbog toga je program za naredne dane i dalje nepoznat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading