VREME JE DA SE NAUČENO PRIMENI I U PRAKSI: Provejava optimizam na Novom Beogradu - "studenti" će biti spremni za diplomski rad!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.07.2023

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi kolokvijumi i ispiti su pred njima...

VREME JE DA SE NAUČENO PRIMENI I U PRAKSI: Provejava optimizam na Novom Beogradu - "studenti" će biti spremni za diplomski rad!

Foto: FK Studentski grad

Fudbaleri novobeogradskog Studentskog grada prethodnu sezonu okončali su sa skorom od 11 pobeda, tri remija i 16 poraza što je bilo dovoljno za dvanaestu poziciju Srpske lige Beograd.

 

U novu takmičarsku godinu popularni "studenti" ulaze sa višim ambicijama, a svakako željeni parametar jesu prvih šest prolećnih kola kada je zabeležženo pet trijumfa u šest prvenstvenih duela.

Trener ekipe i u sezoni 2023/24 biće provereni Goran Janković koji je na startu pripremnog perioda izjavio:

- Odradili smo prvi trening i srećan sam što ću i dalje predvoditi ove momke. Pripreme ćemo da odradimo u Beogradu, a prvi meč odigraćemo u subotu sa omladincima IMT-a. Naredne protivnike tražimo, ali je izvesno da ćemo imati mnogo provera - istakao je strateg "studenata" za "Sportski žurnal", a zatim i dodao:

- Zadržali smo kostur ekipe. Jedino je Dacić otišao u Brodarac. Nememo informacija da će još neko napustiti tim, tako da će ova grupa igrača nositi breme i u narednoj sezoni. Priključila su nam se nekolicina momaka iz omladinske škole, pa ćemo ponovo imati mladu ekipu. U planu je da dovedemo neke fudbalere na poziciji krila i štopera i da po mogućnosti budu iz kategorije bonusa.

 

Na kraju je iskusni trener izneo i očekivanja od nove sezone:

- Želimo da budemo bolji nego prošle sezone, Pokušaćemo da se domognemo gornjeg dela tabele. Liga je ujednačena i verujem da će biti teško, ali imamo dobru ekipu i taj cilj je dostižan. Daćemo sve od sebe da se dobro pripremimo i da ispunimo zacrtane ciljeve.

Treba napomenuti da se ekipa Studentskog grada u novoj sezoni vraća kući i ubuduće će prvenstvene mečeve igrati na svom stadionu u blizini Sportskog centra "11. april".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading