BRITANCI NEMAJU SRAMA! Đoković ponovo na ŽESTOKOM UDARU: Nove BRUTALNE prozivke na Novakov račun!

Autor:

Sport

06.07.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo prelazi granice normalnog.

BRITANCI NEMAJU SRAMA! Đoković ponovo na ŽESTOKOM UDARU: Nove BRUTALNE prozivke na Novakov račun!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković nastavio je dominaciju na Vimbldonu te se pobedom protiv Džordana Tompsona plasirao u treće kolo ovog turnira.

Nole je u tri seta bio bolji od neugodnog Australijanca, (6:3, 7:6, 7:5), te je nastavio da korača ka osmom trofeju u Londonu i 24. peharu na grend slem turnirima.

Ne mogu Britanci da se pomire sa Đokovićevim uspehom, pa je prestižni Gardijan doneo još jedan sramotan tekst posvećen srpskom teniseru.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Đoković je najbolji muški igrač, ali nikada neće biti najdraži na Vimbldonu - stoji u naslovu sramotnog teksta Gardijana.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Po Novaku Đokoviću udarili su sledećim rečima:

- Te 23 titule na grend slem turnirima izgledaju zapanjujuće, pogotovo kako se njegovi suparnici povlače i penzionišu. Da ne pominjemo i rerkordni broj nedelja na čelu ATP liste, status koji može da vrati nakon turnira. I sve to iz pozicije blagog autsajdera, nikada baš dragog, ne baš lošeg momka već malo manje preferiranog - stoji u tekstu uz opis situacije kada je jedan od navijača sa tribina u drugom setu Tompsonu poručio da zaustavi Novaka.

U tome nije uspeo, pa je Đoković po završetku meča svojim gestom odgovorio kako njemu, tako i ostalim nevaspitanim Britancima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading