BIO JE SREĆAN, ŠETAO JE PSA: Ovo je dečak koji je nastradao u Novom Sadu, drugovi ŠOKIRANI nesrećom - bili smo sa njim pre oluje (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

22.07.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak J. V. je za vreme nevremena u Novom Sadu bio kod druga, a onda je nakon oluje došao kod tetke, ispred čijeg stana je nastradao.

BIO JE SREĆAN, ŠETAO JE PSA: Ovo je dečak koji je nastradao u Novom Sadu, drugovi ŠOKIRANI nesrećom - bili smo sa njim pre oluje (FOTO/VIDEO)

Foto: facebook, Instagram/192_rs

Deča nastradao u Novom Sadu

Dečak J. V. (12) nastradao je juče uveče u Novom Sadu kada je krenuo da obiđe tetku koja živi nedaleko od njegove kuće u prizemlju zgrade u Ulici Vuka Mandušića.

Kako za portal Republika.rs kažu njegovi drugovi išao je u Osnovnu školu "Dusan Radović" u Novom Sadu.

Kako saznajemo, njega su drugovi videli neposredno pre neseće i znaju da je otišao kod jednog dečaka da se druži, ali tog mališana ne poznaju.

Foto: facebook, Instagram/192_rs

Poginuo dečak u Novom Sadu

- Bio je srećan i nasmejan, šetao je psa, nekog malog crnog, a onda je otišao kod druga - kažu prijatelji J.V.

Foto: facebook, Instagram/192_rs

Nastradao dečak u Novom Sadu

 

Da podsetimo, dečak J. V. je za vreme nevremena u Novom Sadu bio kod druga, a onda je nakon oluje došao kod tetke, zvonio je na vrata i kucao na prozor, a onda se desila nesreća.

Kako za portal Republika.rs opisuju komšije nikada nisu videli jeziviji prizor.

 

- Nastradali dečak došao je do prozora da dozove tetku. U trenutku kada se naslonio na sat za očitavanje potrošnje gasa, udarila ga je struja. Dečak je vrisnuo, a potom pao na zemlju u vodu. Mi smo odmah pritekli u pomoć, ali mu nažalost nije bilo spasa - govori za naš portal komšija koji je svedočio stravičnoj sceni.

Prema njegovim rečima, neverovatno je da je u kutiji za razvod gasa bilo struje.

- Dolazio je glavni sudija, moraće da se ispita kako je moguće da je u kutiji bilo struje - kaže očevidac za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading