MALIŠAN (2) SE ZARAZIO BUBOM KOJA ''JEDE MOZAK''? Dete preminulo od posledica zaraze, evo KOJI su simptomi, stravično je!

Autor:

Svet

20.07.2023

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buba koja jede mozak ima stopu smrtnosti od 97 odsto, a simptomi su slični gripu.

MALIŠAN (2) SE ZARAZIO BUBOM KOJA ''JEDE MOZAK''? Dete preminulo od posledica zaraze, evo KOJI su simptomi, stravično je!

Foto: shutterstock

Dvogodišnji dečak umro je nakon što se zarazio smrtonosnom bubom koja navodno jede mozak. Sve desilo u Nevadi nakon što se igrao u vodi sa toplim izvorima.

Vudro je tragično preminuo 19. jula od infekcije, za koju se veruje da je ušla u njegov sistem dok je igrao u vodi u Eš Springsu.

Vudroovi roditelji su primetili da nešto nije u redu kada je dečak prošle nedelje počeo da pati od simptoma sličnih gripu, prenosi Telegraf.

Hitno je prebačen u bolnicu, gde su lekari prvo pomislili da ima meningitis. Prekasno su shvatili da on zapravo ima "Naegleria fowleri", koja je fatalna u skoro svim slučajevima.

Majka Vudroa Bundija, Briana, objavila je tužnu vest o smrti dvogodišnjaka u srceparajućem postu na Fejsbuku.

- Vudro Tarner Bundi se pobedonosno vratio našem ocu na nebo jutros u 2:56. On je moj heroj i zauvek ću biti zahvalan Bogu što mi je dao najboljeg dečaka na zemlji, i zahvalan sam što znam da ću jednog dana imati tog dečaka na nebu - napisala je majka.

Inače, nešto ranije jedan tinejdžer sa Floride postao je peti Amerikanac koji je ovog meseca preživeo bubu koja jede mozak, a koja ima stopu smrtnosti od 97 odsto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading