DECA SU SE TAKMIČILA KO MOŽE DA UHVATI KABL OD STRUJE, A ONDA JE DEČAKA POČELA DA DRMA: Toliko se tresao da je bilo jezivo, komšije iz Bačke Palanke u ŠOKU

Autor:

Hronika

01.08.2023

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deca iz svih okolnih ulica u Bačkoj Palanci igraju se danima Dositejevoj ulici, trče i jure se, a sada se dogodila tragedija.

DECA SU SE TAKMIČILA KO MOŽE DA UHVATI KABL OD STRUJE, A ONDA JE DEČAKA POČELA DA DRMA: Toliko se tresao da je bilo jezivo, komšije iz Bačke Palanke u ŠOKU

Foto: Privatna arhiva

Poginuo dečak A. M.

Dečak (13) iz Bačke Palanke koji je nastradao sinoć navodno od posledica strujnog udara, u trenutku nesreće igrao se sa drugarima, a do tragedije je, prema rečima komšija, došlo u dečjoj igri.

Podsetimo, nesreća se dogodila sinoć oko 23 sata u Dositejevoj ulici u Bačkoj Palanci kada je dečak preminuo u objektu u kom niko ne živi.

- Deca iz svih okolnih ulica se igraju danima u toj ulici, trče i jure se. Međutim, velika opasnost vreba od drveća i kablova koji su popadali nakon velikog nevremena popadalo po zemlji, a kablovi od struje su svuda po putu - kaže stanarka ove ulice za Kurir i dodaje:

- Deca su se i sinoć jurila u igri i, kako smo čuli, do nesreće je došlo u dečjoj nepažnji. Igrali su se, navodno, ko sme da uhvati kabl od struje, poginuli dečak je to uradio i struja je počela da ga drma. Tresao se, jer je verovatno uhvatio kabl pod visokim naponom.

Foto: Privatna arhiva

Dečak poginuo od strujnog udara

Kako su dalje naveli naši sagovornici, deca su se razbežala i uplašila.

- Valjda su tada shvatili opasnost njihove igre. Pobegli su da zovu pomoć. Dečak je ostao nepomično da leži pored kabla za struju. Nisu deca kriva, to je trebalo da se skloni posle neveremna, deca ko deca, radoznala i željna izazova. Jako smo se svi uznemirili - kaže komšinica i dodaje:

- Ekipa Hitne pomoći i policija ubrzo su došli na mesto nesreće, a ubrzo su došli i vatrogasci koji su isključili struju kako bi prišli dečaku. Scene su bile jezive. Deca su verovatno mislila da u kući i pomoćnom objektu koji se ruše zbog zidanja zgrade ne preti opasnost, jer je sve isključeno, ali su se prevarili i sada su ostali bez prijatelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading