NOVA DETONACIJA NA MARAKANI: Delije u TRANSU - sjajni fudbaler STIŽE u Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

10.07.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi odličan potez uprave šampiona Srbije.

NOVA DETONACIJA NA MARAKANI: Delije u TRANSU - sjajni fudbaler STIŽE u Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Marakana

Miloš Degenek, fudbaler Kolumbusa i reprezentativac Australije, postaće novo pojačanje Crvene zvezde.

Kako saznaje "MaxBet Sport", crveno-beli su vrlo blizu završetka posla sa Kanzas sitijem, sadašnjim Miloševim klubom. Uskoro bi sve trebalo da bude završeno, a nakon toga će Degenek postati novi fudbaler Crvene zvezde, za koju je već nastupao u dva navrata.

Već neko vreme se spekuliše o povratku štoera, koji podjednako dobro može da igra i desnog beka, ali se čini da Degenek ima želju da ponovo igra Ligu šampiona, i to u dresu kluba u kom se proslavio.

Pitanje je na kojoj poziciji će Miloš igrati pod Barakom Baharom, jer su štoperska mesta rezervisana za Aleksandra Dragovića i Strahinju Erakovića, odnosno Srđana Mijailovića, ukoliko Zvezda igra sa trojicom štopera.

Foto: Starsport

Miloš Degenek u dresu Crvene zvezde

Čini se da će reprezentativac Australije igrati na mestu desnog beka, gde trenutno Bahar računa samo na Aleksa Viga, koji se nije proslavio, odnosno na Kostu Nedeljkovića, koji iz utakmice u utakmicu pokazuje da je Srbija dobila ozbiljnog beka za budućnost. Ipak, fali mu iskustva za Ligu šampiona, a nema puno boljih osoba od Degeneka od kojih može trenutno da uči.

Podsetimo, Crvena zvezda se trenutno nalazi u Sankt Petersburgu, gde učestvuje na Pari kupu. U prvom kolu su Baharovi igrači savladali Zenit sa 2:1, a u drugom je "nastradao" Nefči sa 4:0. U trećem, poslednjem, kolu turnira Zvezda će igrati protiv Fenerbahčea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading