SPEKTAKL U BEOGRADU: Italijanski VELIKAN gostuje Zvezdi pred početak nove sezone!

Autor:

Sport

08.07.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ovaj prijateljski meč važiće premijum sezonske ulaznice

SPEKTAKL U BEOGRADU: Italijanski VELIKAN gostuje Zvezdi pred početak nove sezone!

Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda odigraće 26. jula prijateljsku utakmicu protiv Fiorentine, na stadionu Rajko Mitić.

Duel će početi u 20 časova, a ovo će biti sjajna provera za crveno-bele pred početak nove sezone u Superligi, koji je zakazan za 29. jul.

Osim Fiorentine, iz kluba najavljuju još nekoliko prijateljskih utakmica protiv evropskih velikana tokom avgusta, a sve u cilju da izabranici Baraka Bahara što spremniji dočekaju početak nadmetanja u Ligi šampiona.

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Za duel sa italijanskim klubom, ovogodišnjim finalistom Lige konferencija, važiće premijum sezonske, dok ostale sezonske neće važiti za ovaj duel.

Podsetimo, slavni klub iz Firence je ove sezone poražen u velikom finalu trećeg najkvalitetnijeg takmičenja u Evropi od Vest Hema, rezultatom 2:1, golom Džeroda Bouena u 90. minutu. Jasno je da će ova provera biti pravi pokazatelj igračima izraelskog stručnjaka gde se trenutno nalaze u odnosu na najjače timove Evrope.

Takođe, za "Violu" igra i Luka Jović, nekadašnji napadač Crvene zvezde, pa će sjajni špic ponovo imati priliku da zaigra pred delijama, protiv kluba u čijem dresu se proslavio. Osim njega, za Fiorentinu igraju i Nikola Milenković i Aleksa Terzić, još jedan bivši igrač Zvezde, koji se u ovog leta čak dovodio u vezu sa povratkom u Ljutice Bogdana, ali od tog posla nije bilo ništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading