BAHAR SIJA OD SREĆE: Otkrio zbog čega golmani nisu imali posla protiv Nefčija!

Autor:

Sport

08.07.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac zadovoljan i onim što pokazuju mladi igrači.

BAHAR SIJA OD SREĆE: Otkrio zbog čega golmani nisu imali posla protiv Nefčija!

Foto: FK Crvena zvezda

Barak Bahar

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su novu pobedu na Pari Premijer kupu, pošto su ubedljivo savladali Nefči, a mnogo razloga za osmeh imao je šef stručnog štaba šampiona Srbije Barak Bahar.

Lepo je pobediti i na drugoj utakmici turnira. Bilo je nešto drugačije, drugi stadion, ali ekipa je zadržala stav i kroz visok presing smo uspeli da kontrolišemo dešavanja na terenu. Došli smo i uradili ono što smo želeli, odigrali dobro i pobedili, tako da sam zadovoljan - započeo je Bahar izlaganje nakon meča.

Ponovo je presing bio ključan za Zvezdinu dominantnu partiju.

Videli smo sve ono što radimo na treninzima da igrači još bolje nego prošli put, sprovode u delo. Cilj je da iz utakmice u utakmicu napredujemo i radićemo na tome. Raduje me što golmani nisu imali posla, bila je samo jedna odbrana, a uzrok tome je da su igrači napadali kroz presing.

Republika

Foto: Starsport

Barak Bahar

Ne krije Izraelac da ga raduju ga golovi Jovana Šljivića i Stefana Mitrovića.

Drago mi je što su se mladi fudbaleri - Šljivić i Mitrović upisali u strelce, verujem da je to najzanimljivije navijačima. Ipak, bitno je da i iskusniji postižu golove i da imamo balans - podvukao je Bahar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading