NATHO ZAPALIO FUDBALSKU JAVNOST: "Ne možemo protiv Zvezde, imamo manje od 1% šanse za titulu!"

Autor:

Sport

08.07.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac brutalno iskren pred start sezone.

NATHO ZAPALIO FUDBALSKU JAVNOST: "Ne možemo protiv Zvezde, imamo manje od 1% šanse za titulu!"

Foto: Starsport

Starsport

Fudbaleri Partizana se trenutno nalaze u Sloveniji, na Pohorju, gde se spremaju za početak nove sezone u Superligi.

Crno-beli su za sada imali turbulentan prelazni rok, otišli su Gomeš, Urošević i Vujačić, stigli Nikolić, Antić i Kanute, ali navijače "parnog valjka" svakako može da raduje činjenica da je u klubu i dalje Bibras Natho.

Izraelac je u klubu već četiri sezone, a kako sam ističe, želi kapitensku traku, iako je Igor Duljaj nagovestio da će je dobiti neki srpski igrač.

Klub i trener znaju šta mislim, rekao sam im. Ovde sam četiri godine i mislim da sam zaslužio da budem kapiten. Dugo sam u klubu, ali ja ne mogu da uradim više. Znaju moje mišljenje, a na treneru i klubu je da odluče - istakao je Natho tokom razgovora za Večernje novosti.

Foto: Starsport

Bibras Natho i Igor Duljaj

Dodao je da smatra da će imati dobru sezonu.

Ljudi često vole da pričaju o godinama, ali kad pogledate brojke, one ne greše. Imao sam dobru statistiku prethodne sezone. Ako se budem osećao kao što se osećam sada onda mislim da ću imati još jednu dobru sezonu.

Za kraj, poručio je da gotovo da ne postoje šanse da Partizan ove sezone osvoji titulu.

Uvek sam bio iskren. Možete to voleti ili ne. Ne želim da lažem sebe ili naše navijače. Svi znaju u kakvoj smo situaciji. Mislim da je manje od jedan odsto šanse da se osvoji titula. Naravno, posle izuzetno loše sezone, Partizan ne sme da dozvoli još jednu takvu. Ovde sam četiri godine i mislim da smo imali jedan derbi gde je Zvezda bila zaista bolja. To je ovde, prosto, tako. Tabela, kad pogledate bodove, pokazuje drugačije, da smo mnogo daleko u odnosu na nju - dodao je Natho.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading