NA POZNATOM SAJTU ODJEKNULA BOMBA: Amerikanac ponovo u Crvenoj zvezdi Meridianbet?

Autor:

Sport

01.08.2023

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radi se o velikom miljeniku delija.

NA POZNATOM SAJTU ODJEKNULA BOMBA: Amerikanac ponovo u Crvenoj zvezdi Meridianbet?

Foto: Starsport

Koreografija Delija

Američki košarkaš Čarls Dženkins je prethodnu sezonu proveo nastupajući za FMP iz Železnika, a sudeći po poznatom sajtu "Vikipedija", naredne će nositi dres Crvene zvezde Meridianbet.

Republika

Foto: Printscreen/Wikipedia

Čarls Dženkins na Vikipediji

Međutim, s obzirom na to da sadržaj na pomenutom sajtu može da uređuje bilo ko, jasno je da je malo verovatno da se ovaj 34-godišnjak još jednom vrati na Mali Kalemegdan.

Podsetimo, popularni Đenka je crveno-beli dres nosio u tri navrata. Prvi put je za Zvezdu Meridianbet igrao od 2013. do 2015. godine, kada su se delije "zaljubile" u njega, a potom je u sezonama 2016/17 i 2019/20 igrao za šampiona Srbije.

Osim za jedan od najveća dva srpska kluba, Dženkins je u Evropi nastupao za Armani, Himki, Olimpijakos, što su timovi u koje je odlazio iz Zvezde Meridianbet, kao i Tenerife i FMP.

Republika

Foto: Starsport

Čarls Dženkins u dresu FMP-a

Za sada, Dženkins se i dalje na sajtu "pantera" vodi kao igrač njihovog kluba, pa postoji realna šansa da i naredne sezone nastupa u Železniku, ali vreme će pokazati hoće li to definitivno i biti slučaj.

Sa druge strane, što se tiče Crvene zvezde Meridianbet, ona je ovog leta odradila ogroman posao, pošto je iz korena promenila tim kako bi naredne sezone bila još konkurentnija u Evroligi. Zbog toga, na Mali Kalemegdan su u prethodnim nedeljama stigla mnoga zvučna pojačanja, kao što su Miloš Teodosić, Šabaz Nejpir, Adam Hanga, Rokas Giedraitis, Majk Tobi, Džoel Bolomboj, Dejan Davidovac, Marko Simonović i Jago Dos Santos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading