OGLASILA SE EVROLIGA: Sve oči uprte u Crvenu zvezdu Meridianbet!

Autor:

Sport

01.08.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su četiri ključna trenutka za crveno-bele.

OGLASILA SE EVROLIGA: Sve oči uprte u Crvenu zvezdu Meridianbet!

Foto: Starsport

Luka Mitrović i Nemanja Nedović

Crvena zvezda Meridianbet je ovog leta odlučila da promeni tim iz korena i da naredne sezone bude još konkurentnija u Evroligi. Zbog toga, na Mali Kalemegdan su u prethodnim nedeljama stigla mnoga zvučna pojačanja, kao što su Miloš Teodosić, Šabaz Nejpir, Adam Hanga, Rokas Giedraitis, Majk Tobi, Džoel Bolomboj, Dejan Davidovac, Marko Simonović i Jago Dos Santos.

Na taj način, crveno-beli su sa devet dovedenih pojačanja trenutno drugi najizmenjeniji evroligaški tim, iza Panatinaikosa koji je doveo 10 novih košarkaša. Međutim, očekuje se da u Beograd stigne još neko od pojačanja, pa bi Crvena zvezda Meridianbet praktično sa totalno novim timom mogla da napadne sva četiri trofeja naredne godine.

Pošto je šampion Srbije jedan od najaktivnijih klubova ovog leta na evropskom tržištu, Evroliga mu je posvetila jedan zanimljiv tekst na svom sajtu.

Elitno evropsko takmičenje je izdvojilo nekoliko utakmica koje će se igrati pred delijama, a koje će biti pod budnim okom javnosti. Pa, krenimo redom...

Crvena zvezda Meridianbet - Asvel

Izabranici Duška Ivanovića će novu sezonu u Evroligi započeti utakmicom u Štark areni protiv francuskog Asvela. S obzirom na to da klub iz predgrađa Liona godinama tavori pri dnu tabele elitnog takmićenja, očekuje se da bi Zvezda Meridianbet pobedom na startu mogla da dobije vetar u leđa za nastavak sezone.

Crvena zvezda Meridianbet - Alba

Kada na programu bude 14. kolo Evrolige, u Beograd će stići berlinska Alba. Na Evroliginom sajtu se navodi da će crveno-beli tada imati šansu da prekinu gubitnički niz, pošto su Nemci četiri puta zaredom slavili na gostovanju šampionu naše zemlje.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nedović protiv Albe
Crvena zvezda Meridianbet - Partizan

Nema potrebe previše pisati zašto je večiti derbi izdvojen, a samo treba istaći da će se on igrati u 19. kolu.

Crvena zvezda Meridianbet - Virtus

Na kraju, poslednja utakmica koja će biti pod lupom je ona iz 31. kola, kada će se pred delije vratiti njihov ljubimac Ognjen Dobrić. Miljenik navijača je godinama bio jedan od najvažnijih šrafova u mašineriji Crvene zvezde Meridianbet, a ovog leta je Beograd zamenio Bolonjom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
slavisa

01.08.2023 17:20

ovo i nisu neka zvucna imena mislim da ce klub biti igracki losiji od proslogodisnjeg ali ajde da vidimo koliko mogu.

KO JE SLEDECI

05.08.2023 22:24

@slavisa - PITANJE OTKUD TOLIKI NOVAC a DUZNA ko GRCKA.