PEŠIĆ SE HVATA ZA GLAVU! Muke selektora SVE VEĆE: Ko će IGRATI za Srbiju na Mundobasketu?!

Autor:

Sport

01.08.2023

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umor, povrede, otkazi iz nekih nepoznatih razloga... "Orlovi" se nalaze u ozbiljnom problemu!

PEŠIĆ SE HVATA ZA GLAVU! Muke selektora SVE VEĆE: Ko će IGRATI za Srbiju na Mundobasketu?!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Svetislav Pešić

Svetsko prvenstvo u košarci održaće se od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i na Filipinima, a selektor Srbije, Svetislav Pešić, iz dana u dan se suočava sa sve većim problemima.

Spisak košarkaša na koje može da računa se sam skraćuje - povrede i umor čine svoje, pa su mnogi igrači već odustali i Pešić može da se uhvati za glavu i ozbiljno zabrine!

Nikola Jokić, Vasilije Micić, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Aleksej Pokuševski, Ognjen Jaramaz... Sve su ovo igrači kojih neće biti u timu "orlova" na predstojećem Mundobasketu!

Da nevolja bude veća, za prvu utakmicu protiv selekcije Bosne i Hercegovine (utorak, 20.00), Svetislav Pešić ne može da računa ni na tandem iz Partizana, Alena Smailagića i Uroša Trifunovića, koji i dalje nisu u punom pogonu.

Republika

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

 

 

U konkurenciji za sastav protiv Bosanaca je sledećih 16 košarkaša:

Stefan Jović, Filip Petrušev, Aleksa Radanov, Nikola Topić, Nemanja Nedović, Aleksa Avramović, Boriša Simanić, Dušan Beslać, Nikola Milutinov, Dejan Davidovac, Vanja Marinković, Dušan Ristić, Nikola Jović, Ognjen Dobrić, Bogdan Bogdanović i Marko Gudurić.

Deluje i ovaj tim kao veoma respektabilan, ali je krajnje vreme da sreća i zdravlje posluže "orlove" jer svaki sledeći otkaz može doneti ogroman problem.

Srbija će u grupnoj fazi Mundobasketa igrati protiv Kine, Portorika i Južnog Sudana i nema dileme da će biti veliki favorit za prvo mesto ko god od igrača da krene, ali prava iskušenja dolaze tek kasnije i zbog toga bi bilo dobro da otkazi prekinu da se nižu.

Kako će Svetislav Pešić rešiti probleme ostaje da se vidi, a šta vi mislite, može li Srbija do medalje na predstojećem Mundobasketu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading