"ORLOVI" ODUSTALI OD MEDALJE? Ljubimac delija izjavom RAZOČARAO Srbiju! Želje su JEDNO, a ciljevi DRUGO - da li je ovo REALNOST?

Autor: Tanjug

Sport

25.07.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Nedović izneo je svoje mišljenje.

"ORLOVI" ODUSTALI OD MEDALJE? Ljubimac delija izjavom RAZOČARAO Srbiju! Želje su JEDNO, a ciljevi DRUGO - da li je ovo REALNOST?

Foto: Starsport

Marko Gudurić i Nemanja Nedović

Košarkaški reprezentativac Srbije Nemanja Nedović, izjavio je prilikom okupljanja nacionalne selekcije da je cilj reprezentacije da na Svetskom prvenstvu dođe do medalje i da izbori plasman na Olimpijske igre.

- Nije problem nikakav, igraću šta god se bude zahtevalo od mene. Nije mi problem ni da se spustim na keca. I u Zvezdi Meridianbet sam ove godine na nekoliko utakmica igrao pleja i to dosta dobro. Gudurić je najveći deo sezone igrao na kecu. Ima nas, neće to biti preveliki problem. Neko mi je poslao članak u kojem piše da u Srbiji neće imati ko da prevede loptu, kao da mi ostali ne znamo da driblamo ili ne znam šta. Snaći ćemo se - istakao je Nedović.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nedović u dresu reprezentacije Srbije

 

 

Naveo je da je kroz priču sa saigračima odlučio da igra za reprezentaciju. 

- Teže je svake sledeće godine, što sam stariji sve je teže...Iskreno, da me je neko pre mesec, mesec i po pitao za reprezentaciju, verovatno bih više vukao na ovu drugu stranu, da ne igram. Ali, eto kroz priču sa saigračima javi se nova euforija, ona preovlada kod mene i opet se javi nova želja da se dokazujem, da dokažem da sam među najboljim igračima u Srbiji i da zaslužujem da budem tu. Istina je da u prošlosti nisam imao baš sreće sa reprezentacijom, pogotovo mi je prošlo leto bilo baš razočaravajuće. Imam gorak ukus u ustima od tada, voleo bih da to ispravim i to mi je jedan od motiva - konstatovao je Nedović.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nedović u dresu reprezentacije Srbije

 

Iskusni bek smatra da je cilj na Svetskom prvenstvu prvenstveno plasman na Olimpijske igre.

- Svi moramo od početka da radimo ka tom cilju, da pravimo dobru atmosferu među nama i idemo u Manilu bez pritiska. Nema tu šta mnogo da se misli, lično uvek želim da idem na medalju. Osnovni cilj je plasman na Olimpijske igre, to sam čuo kroz priču sa selektorom i saigračima. Ali, da bi sve ovo imalo nekog smisla, medalja je nešto najbolje što može da se doživi i svi treba da gledamo u tom smeru - zaključio je Nedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading