SAMO OVAKO SE NAJBRŽE, A NAJBEZBEDNIJE PERE BLENDER: Nema drugog načina i žene padaju od oduševljenja

Autor: N.J.

Lifestyle

25.07.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ovako radite obavezno, drugačije ga nikada nisam prala".

SAMO OVAKO SE NAJBRŽE, A NAJBEZBEDNIJE PERE BLENDER: Nema drugog načina i žene padaju od oduševljenja

Foto: Instagram/printscreen

Jelena Perić, na društvenim mrežama poznatija kao Mama bez ekrana podelila je trik koji će mnogo olakšati damama koje vole da spremaju same hranu. Svi znamo da nije tako lako očistiti blender pogotovo zbog nožića na koje se lako možete poseći. Otkrivamo najjednostavniji način zbog kog će blender zablistati kao da je tek kupljen.

Kada kažemo da se blender pere samo jednim sastojkom koji apsolutno svako domaćinstvo ima, zaista mislimo tako. Potreban vam je deterdžent za pranje sudova i postupak je krajnje jednostavan. Ne dirajte noževe iz blendera, već samo sipajte deterdžent u prljavu posudu. Zatvorite i uključite blender, a potom sve samo isperite običnom vodom. To je sve!

Mnogima je ovo pomoglo kako bi lakše oprali blender, ali je većina već bila upućena. Evo šta su prokomentarisali brojni korisnici Instagrama ispod videa:

"Zašto kasapite ruke, ne kapiram? Kod svakog blendera se nož skida. Operem ga posebno i to je to", "A ja se mučim i perem blender ručno", "Obavezno, drugačije kao da ga nisam oprala", "I ja tako perem", komentarisali su.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading