OVO JE DEVOJČICA KOJA JE POGINULA U VRČINU! Majka ne može da dođe sebi: Ne postoje reči koje mogu da opišu bol - moje dete je tek završilo osnovnu školu, a sada...

Autor:

Hronika

25.07.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A. B. koja je poginula u Vrččinu završila je osmi razred, napunla je u julu 15 godna, a majka je očajna zbog smrti svoje mezimice.

OVO JE DEVOJČICA KOJA JE POGINULA U VRČINU! Majka ne može da dođe sebi: Ne postoje reči koje mogu da opišu bol - moje dete je tek završilo osnovnu školu, a sada...

Foto: Privatna arhiva

A. Đ. poginula u jezivoj nesreći na pruzi

U stravičnoj nesreći koja se dogodila na pružnom prelazu u Vrčinu nastradalo je dvoje mladih V.G. (18) i A.B. (15) kada je u automobil u kom su bili udario voz na pružnom prelazu.

Majka nastradale A. B, nema je zbog smti svoje ćerke i kaže da ne postoje reči koje mogu opisati bol za njenim izgubljenim detetom.

- Mi živimo ovde u naselju, a do pruge nema 800 metara. Svi su iz kraja, družili su se. Rekla mi je poslednji put kad ću je videti, da ide sa društvom. Svi su išli u istu školu, ceo život su se družili. Sada je završila osmi razred, napunla je u julu 15 godna. Ima brata, koji ne može da poveruje i da prihvati da njegove sestre više nema - priča za portal Republika.rs majka nastradale devojčica Angelina B.

Foto: ST/Vladimir Lukić

A. B. poginula u jezivoj nesreći na pruzi

Kako objašnjava, V. G. je proslavio skoro 18 rođendan.

- Ja sam nju zvala oko 12.15 da vidim gde je što ne dolazi kući. Nije mi se javljala. Pomislila sam da su se negde zadržali. Posle jedno 10-tak minuta zvala me je komšinica, koja mi se rekla da izađem do pruge. Videla sam auto potpuno smrakan. Voz je udario u stranu auta gde je sedela moja devojčica. Bila je napred, nisu mogli uopste da je nađu dok vatrogasci nisu stigli i isekli automobil.

Foto: ST/Vladimir Lukić

A. B. i V. G. poginuli u nesreći u Vrčinu

- Završila je osmi razred, upisala pravnu školu. Bavila se sportom. Bila je vesela, pozitivna dobro dete. Ni slutila nisam da će mi se ovo desiti.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Na fotografiji je povređena M. Đ.

- Njih je udario teretni voz koji ide za Malu Krsnu. Nije svirao, nema signalizacije. Jednom sam i ja imala nesreću na tom prelazu. Ugasio mi se automobil, vraćala sam se sa posla sa drugaricom, ali smo uspele da izađemo. Tako sam preživela. Auto mi je bio skroz uništen. Svakako da ću tužiti železnicu, jer ništa nisu uradili kako bi spasli živote stotina ljudi koji prelaze prugu.

- Sahrana će biti verovatno u petak, a njihova tela su odneta na obukciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (3)

Loading
Milovan

25.07.2023 14:01

Tužiocem železnicu.!!! A zasto.???? Sto nisu stali,na Andrejin krst.To ima svaki prelaz preko pruge. I opet kriva železnica a ne deca.

Dana

25.07.2023 19:30

Ne shvatam da na pruznom prelazu nema signalizacije!?Mi idemo u Pakao a ne u Evropu!Sram vas bilo,zar je grad vazniji od nekog sela ili palanke!?Na svim mogucim pruznim prelazima,mora da ima signalizacija!!!!!!!

Vucko

26.07.2023 01:48

@Dana - Moramo graditi stadione i autoputeve, tu je lova za ukrasti.