SRBIJA KIPTI OD BESA! Jokić ODBIO reprezentaciju, pa go do pojasa LUDOVAO uz muziku! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

24.07.2023

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narod gleda i ne veruje.

SRBIJA KIPTI OD BESA! Jokić ODBIO reprezentaciju, pa go do pojasa LUDOVAO uz muziku! (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Nikola Jokić

Katastrofalne vesti pogodile su srpsku košarku - prema saznanjima Mozzart sporta osvajač NBA lige i jedan od najboljih košarkaša na planeti, Nikola Jokić, propustiće predstojeći Mundobasket.

Svetislav Pešić odugovlačio je sa saopštavanjem konačnog spiska, te će isti objaviti u ponedeljak 24. jula u 16 časova na konferenciji za medije u hotelu "Crown Plaza" i svi su se nadali da će jedan od najboljih košarkaša na planeti zaigrati za nacionalni tim.

Ipak, sva je prilika da se to neće desiti, pa je narod u Srbiji jednostavno ogorčen.

Na ovu odluku Jokića nadovezao se i snimak u kom njegova supruga Natalija luduje na svadbi svoje drugarice iz detinjstva. Dok je čitava Srbija ogorčena što jedan od najboljih košarkaša planete neće igrati za nacionalni tim, Natalija je igrala, sve sa čašom u ruci, a onda je muzičaru preuzela instrument iz ruke i rešila i sama da se oproba, te je pokušala da izvede pesmu "Ala, ala" Seja Kalača na saksofonu.

Saksofonista joj je nakon toga poljubio ruku i od srca se nasmejao, a Natalija je nastavila da pleše i peva na svadbi svoje drugarice iz detinjstva.

Kada se malo bolje pogleda snimak, na njemu se može primetiti i Nikola Jokić. On u pozadini, go do pojasa, razgovara sa jednom osobom, a po tetovažama može se reći da je u pitanju njegov brat.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/dr_markovic

Nikola Jokić luduje na svadbi

 

Zaista, neverovatno je da u jednom ovakvom trenutku Jokić nema vremena za reprezentaciju, ali ima za zabavu i lud provod. Na Mundobasketu ga neće biti, tako da mu ostaje vremena da se odmori za predstojeću NBA sezonu.

Podsetimo, Svetsko prvenstvo održava se od 25. avgusta do 10. septembra na Filipinima, u Indoneziji i Japanu, a Srbija se nalazi u grupi sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
NEKO NEGUJE BATINASE

24.07.2023 13:01

POSLE SVE UCENE PRETNJE I PRITISCI MIROTICU JOKAN JE DONEO ISPRAVNU ODLUKU. SVAKA TI CAS ,DALJE OD KSS DALE ID UDBASA BATINASA I UCENITELJA. NEKA OPET ROVARE ONA DVOJCA A SVI IH ZNAMO KO SU.

Vranjevcan

24.07.2023 13:27

Za koga da igra? Za Danilovica,koji ga je onako ispljuvao? Jokic je najbolji srpski igrac svih vremena i njegova je odluka da li ce da igra.

Nenad

30.07.2023 14:14

Zasto da igra? Da sam nosi reprezentaciju na ledjima kao pre dve godine, dok druge "osrednje" igrace bas zabole ona stvar? Ne, sada ta "osrednja" i "netalentovana" gospoda da pokazu koliko su dobri bez njega. Cak i da zauvek ne igra, opet je bolje nego da igra i da se trosi bez veze. Ej, protiv nikakvih Italijana mi izgubili sa njim. Nije on kriv, vec ovi ostali razmazeni "osrednji" Evropski igraci.