JOKIĆ PROMENIO PLOČU! Srbi sa razlogom OGORČENI - pre mesec dana PRIČAO JEDNO, pa RAZOČARAO NACIJU!

Autor:

Sport

24.07.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta se u međuvremenu desilo?

JOKIĆ PROMENIO PLOČU! Srbi sa razlogom OGORČENI - pre mesec dana PRIČAO JEDNO, pa RAZOČARAO NACIJU!

Foto: Starsport

Nikola Jokić

Vest dana u nedelju 23. jula širom planete bila je da Nikola Jokić neće igrati za Srbiju na predstojećem Mundobasketu!

Ovu informaciju doneo je Mozzart sport, a potvrda iste trebalo bi da se desi u ponedeljak od 16 časova kada će selektor "orlova" Svetislav Pešić javnosti saopštiti konačan spisak reprezentacije.

Jokićeva odluka šokirala je čitavu planetu, a imajući u vidu šta je pričao pre samo mesec dana - Srbi su sa razlogom ogorčeni!

Drugačije je kad igraš za reprezentaciju. Uvek je tu malo više adrenalina, emocija. Cela zemlja navija za vas. San svakog igrača je da igra za nacionalni tim. Nije to pritisak, samo emocije. Da kažemo da je to jedan malo viši nivo svega - govorio je Nikola Jokić pred drugi meč finalne serije NBA lige između Denvera i Majamija, a posle osvajanja prstena istakao je sledeće:

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jokić

 

- Sport je nešto što je Srbiju uvek guralo napred. Čak i pre 20 ili 30 godina. Imamo Đokovića koji je za nas najbolji svih vremena. Sada imamo i NBA šampiona. Dobar trenutak da budeš Srbin.

Da li smo ga mi pogrešno razumeli ili je njemu samo u tom trenutku bilo drago što je Srbin i što ima priliku da igra za reprezentaciju - ne znamo! Prave razloge njegove odluke trebalo bi da saznamo u ponedeljak popodne.

Svetsko prvenstvo održava se od 25. avgusta do 10. septembra na Filipinima, u Indoneziji i Japanu, a Srbija se nalazi u grupi sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Gošun

24.07.2023 11:13

Izdajnik.....