KATASTROFA ZA SRBIJU: Nikola Jokić PROPUŠTA Mundobasket?!

Autor:

Sport

23.07.2023

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crne slutnje su se, sva je prilika, obistinile.

KATASTROFA ZA SRBIJU: Nikola Jokić PROPUŠTA Mundobasket?!

Foto: Starsport

Nikola Jokić

Katastrofalne vesti pogodile su srpsku košarku - osvajač NBA lige i jedan od najboljih košarkaša na planeti, Nikola Jokić, propustiće predstojeći Mundobasket, saznaje Mozzart sport.

Svetislav Pešić odugovlačio je sa saopštavanjem konačnog spiska, te će isti objaviti u ponedeljak 24. jula u 16 časova na konferenciji za medije u hotelu "Crown Plaza".

Sada je jasno da je selektor čekao poslednji trenutak za objavljivanje spiska upravo zbog Nikole Jokića za kog su se svi nadali da će nastupati za naš nacionalni tim. Prema saznanjima Mozzart sporta, Jokić je obavestio selektora Pešića i ljude iz Saveza da na njega ne računaju na predstojećem Svetskom prvenstvu i pored toga što je apsolutno sve urađeno kako bi se centar Denvera ubedio da igra.

Republika

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić

 

U "operaciju Jokić" bili su uključeni selektor Pešić, novi kapiten Bogdanović i ljudi iz KSS, ali je odluka bila katastrofalna po našu zemlju.

Mundobasket za veći deo košarkaškog sveta nije prioritetno takmičenje, pa će Amerikanci u Aziju stići sa kombinovanom ekipom, a Svetsko prvenstvo će propustiti i brojni NBA asovi. Na našu veliku žalost, među njima se, sva je prilika, nalazi i Nikola Jokić.

Svetsko prvenstvo na programu je od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i na Filipinima, a naša reprezentacija nalazi se u grupi sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom. Veliki smo favoriti za prvo mesto u ovoj grupi, ali će nam u borbama za medalje biti potreban kvalitetan sastav. Na koga će sve Svetislav Pešić moći da računa videćemo već u ponedeljak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading