ŠTA ĆE NAROD REĆI?! Jokić NEĆE u reprezentaciju, a njegova žena LUDO SE PROVODI! Natalija u NIKAD VIĐENOM izdanju! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.07.2023

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je ne dotiče čitava situacija oko Mundobasketa.

ŠTA ĆE NAROD REĆI?! Jokić NEĆE u reprezentaciju, a njegova žena LUDO SE PROVODI! Natalija u NIKAD VIĐENOM izdanju! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/ dr_markovic

Natalija Jokić

Vest dana u nedelju 23. jula širom planete bila je da Nikola Jokić neće igrati za Srbiju na predstojećem Mundobasketu!

Ovu informaciju doneo je Mozzart sport, a potvrda iste trebalo bi da se desi u ponedeljak od 16 časova kada će selektor "orlova" Svetislav Pešić javnosti saopštiti konačan spisak reprezentacije.

I dok je čitava Srbija ogorčena što jedan od najboljih košarkaša planete neće igrati za nacionalni tim, supruga Nikole Jokića, Natalija, snimljena je u nikad viđenom izdanju!

Ona se ludo provodila na jednoj svadbi i deluje da je apsolutno ne dotiče odluka njenog supruga. Igrala je, sve sa čašom u ruci, a onda je muzičaru preuzela instrument iz ruke i rešila i sama da se oproba, te je pokušala da izvede pesmu "Ala, ala" Seja Kalača na saksofonu.

Saksofonista joj je nakon toga poljubio ruku i od srca se nasmejao, a Natalija je nastavila da pleše i peva na svadbi svoje drugarice iz detinjstva. Na snimcima se ne vidi Nikola Jokić, te se ne zna da li je i on bio prisutan.

Podsetimo, u trenutku kada je Natalija uživala na svadbi, Srbiju je pogodila vest da Nikola Jokić neće igrati za nacionalni tim na Mundobasketu. Zvanična potvrda ovih informacija očekuje se u ponedeljak popodne kada će Svetislav Pešić saopštiti konačan spisak reprezentacije.

Svetsko prvenstvo održava se od 25. avgusta do 10. septembra na Filipinima, u Indoneziji i Japanu, a Srbija se nalazi u grupi sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading