"JA SAM STRUČNJAK ZA ČIŠĆENJE I OVOLIKO ČESTO TREBA DA PERETE SVOJE STVARI": Od farmerki do grudnjaka svi GREŠIMO u pravoj proceni!

Autor: M.O.

Lifestyle

24.07.2023

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako toga nismo svesni, potrebno je tačno ovoliko puta prati ove određene stvari.

"JA SAM STRUČNJAK ZA ČIŠĆENJE I OVOLIKO ČESTO TREBA DA PERETE SVOJE STVARI":  Od farmerki do grudnjaka svi GREŠIMO u pravoj proceni!

Foto: TikTok/printscreen

Karolin je profesinalna čistačica, stručnjak u svim oblastima kada je domaćinstvo u pitanju. Sada nam je otkrila sve svoje savete čišćenja na svom TikToku. 

U razgovoru za "DailiMail", iznela je svoje najbolje čuvane tajne veša i čak otkrila koliko komada odeće možete da izvadite iz farmerki, grudnjaka i pidžama pre nego što ih bacite u pranje.

- Za zaista čiste peškire, periteih ih otprilike posle tri upotrebe ili najmanje jednom nedeljno - rekla je.

- Objasnila je da kada perete bilo šta, morate imati na umu koliko se često znojite. Trebalo bi da perete svoje čaršave jednom nedeljno jer se svako veče mnogo znojimo - rekla je Kerolajn.

 

@neat.caroline #ad Knowing exactly what’s in my products is important—that’s why I’ve teamed up with Tide and Gain to debunk some recent misinformation! #tidepartner #gainpartner #14dioxane ♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843) - SUNNY HOOD STUDIO

 

Zatim je detaljno objasnila kada treba da peremo pidžamu, opet imajući na umu koliko se znojite.

- Pidžamu treba prati na svakih nekoliko dana, takođe zbog noćnog znojenja. Iako vam se ne čini da je pidžama problematična, verujte mi na reč. Do jutra tkanina sve upije, toliko da ni ne shvatate da ste se oznojali - dodala je. 

Otkrila je i kada treba baciti gaćice, grudnjake i čarape u veš mašinu.

Savetovala je pranje grudnjaka nakon tri nošenja. 

 

 

Najbolje je prati ručno blagim braškom ali možete ih prati i u mašini u opcionoj mrežastoj vrećici kako biste im pomogli da zadrže oblik.

Što se tiče vaših gaćica, napomenula je da ih treba oprati nakon svake upotrebe, dodajući da će im upotreba vrećice, pomoći da zadrže oblik.

- Čarape treba oprati nakon svake upotrebe - rekla je ona.

Okrenite čarape naopačke i bacite ih u mašinu za pranje veša. Da bi im se produžio vek trajanja i sprečilo istezanje elastičnih vlakana.

Kada je u pitanju vaša ležerna odeća, Kerolajn je objasnila koliko često treba da ide u mašinu za veš. Govoreći o majicama, ona je objasnila: „U zavisnosti od toga koliko se često znojite, možete oprati majice nakon jednog ili dva nošenja.

Zatim je detaljno opisala sve što treba da znate o pranju teksasa.

Ona preporučuje da obratite pažnju na etiketu na farmerkama svaki put kada ih perete. 
Dobro pravilo je da farmerke okrenete naopačke i operete u hladnoj vodi na delikatnom ciklusu kako biste sprečili skupljanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading