HOROR TRAGEDIJA! Rođeni brat poznatog košarkaša HLADNOKRVNO UBIJEN: Svađa, tuča, pa PUCNJAVA sa SMRTNIM ISHODOM!

Autor:

Sport

01.08.2023

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari su pokušali da ga izvuku, ali nisu uspeli.

HOROR TRAGEDIJA! Rođeni brat poznatog košarkaša HLADNOKRVNO UBIJEN: Svađa, tuča, pa PUCNJAVA sa SMRTNIM ISHODOM!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - Panatinaikos

Brat nekadašnjeg košarkaša Panatinaikosa i čoveka koji je dobro poznato lice u Evroligi, Dvejna Bejkona, ubijen je tokom jedne žurke.

Rahim Bejkon stradao je na proslavi koju je organizovao upravo njegov brat, a horor tragedija desila se posle svađe i tuče nakon koje je usledila pucnjava sa smrtnim ishodom.

Kako se navodi u policijskom izveštaju, pucnjava se dogodila posle 01.40h iza ponoći kada je najpre došlo do tuče zato što je vlasnik lokala upalio svetla sa željom da prekine žurku zbog ograničenog radnog vremena klubova koje je postavio grad, a Rahim, koji je bio i poznati reper i nastupao je pod umetničkim imenom "350Heem" hladnokrvno je upucan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 350DaCamp©️ (@350heem)

 

Lekari su brzo reagovali, prebačen je brat Dvejna Bejkona u bolnicu, ali je ubrzo podlegao povredama.

Osumnjičeni za ubistvo je uhapšen kako je izjavila Stefani Ker, portparolka policije Lejklenda.

Što se tiče Dvejna Bejkona on je rođen 30. avgusta 1995. godine u Lejklendu na Floridi i posle koledž košarke draftovan je 2017. i to kao 40. pik druge runde od strane Nju Orleans Pelikansa. 

Trejdovan je u Šarlot gde se nije izborio za minutažu pa se preselio u razvojnu ligu, a zatim i Orlando. U Evropu stiže 2021. godine i prvi klub mu je bio Monako, dok je prošle sezone nastupao za Panatinaikos te se može reći da je vrlo poznato lice svim ljubiteljima evroligaške košarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading