NOVA POBEDA SRBINA: Đere u 2. kolu turnira u Kicbilu!

Autor:

Sport

01.08.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja Laslo sa odličnim partijama.

NOVA POBEDA SRBINA: Đere u 2. kolu turnira u Kicbilu!

Foto: Tanjug/AP

Laslo Đere

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Kicbilu, pošto je danas savladao Australijanca Kristofera O`Konela sa 2:0 u setovima - 6:4, 7:6 (7:4), za sat i 54 minuta igre.

U prvom setu smo videli ravnopravnu borbu. U prvih šest gemova nijedan od tenisera nije popuštao na svoj servis, sve do sedmog gema, kada je Srbin napravio brejk, koji je potom zadržao i stigao do vođstva - 6:4.

U drugom setu, Đere je prvi napravio brejk i poveo 4:3. Kod vođstva 5:4, naš teniser je servirao za pobedu, ali je Australijanac napravio brejk, potpuno se vratio u duel, pa je osvajača drugog dela igre rešavao 13. gem.

Republika

Foto: Tanjug

Laslo Đere, srpski teniser

U njemu se bolje snašao Đere, pa je posle velikog broja mini-brejkova, sa 7:4 rešio taj-brejk u svoju korist i tako stigao do drugog kola.

Rival Đereu u drugoj rundi biće pobednik meča Denis Novak (Austrija) - Tijago Sejbut Vild (Brazil).

Podsetimo, Laci je prošle nedelje igrao finale ATP turnira u Hamburgu, gde je nakon velike borbe poražen od Saše Zvereva (2:0), pa je ovo naznaka da je Đere uhvatio pravi ritam i da ćemo do kraja godine imati još jednog tenisera, uz Novaka Đokovića, koji je u stanju da kontinuirano igra dobro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading