LEGENDA TUŽNA ZBOG SRAMOTNOG IZDANJA VOJVODINE: Moj klub nije ličio na sebe - SVI SU KRIVI!

Autor:

Sport

04.08.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni strateg bez dlake na jeziku.

LEGENDA TUŽNA ZBOG SRAMOTNOG IZDANJA VOJVODINE: Moj klub nije ličio na sebe - SVI SU KRIVI!

Foto: Starsport

FK Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine okončali su svoju evropsku avanturu za ovu sezonu, zaustavljeni su već u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija od strane kiparskog Apoela. Nakon poraza u prvom meču u Nikoziji rezultatom 2:1, nisu uspeli crveno-beli da preokrenu situaciju ni u revanšu na svom terenu u Novom Sadu.

Na stadionu "Karađorđe", rezultat se ponovio kao u Kipru - Apoel je pobedio sa 2:1, čime je potvrdio svoju nadmoć. Iako su Novosađani verovali da mogu anulirati zaostatak iz prvog meča, strateg Radoslav Batak je izveo rezervni sastav na premijernom susretu Superlige protiv Crvene zvezde u Beogradu, gde su doživeli visok poraz od 5:0. Njegov cilj je bio da sačuva ključne igrače za revanš protiv Kiprana, ali to nije urodilo plodom.

Nekadašnji fudbaler novosadske "stare dame" i proslavljeni srpski trener Milorad Kosanović, analizirao je za naš portal dvomeč srpskog i kirapskog kluba ali i odluku da na Marakani Voša nastupi bez žara za pobedom.

Republika

Foto: Starsport

Milorad Kosanović

- Vojvodina je generalno slabo odradila pripreme i prilično bojažljivo ušla u novu sezonu. Mislim da je najveća greška što se protiv Crvene zvezde igralo rekreativno, a situacija je bila idelana. Mogao je Batak da izvezde najjači sastav i tako dodatno uigra nosioce igre, bez obzira na rezultat, ionako su poraženi 5:0. Vojvodina uvek mora da ide na pobedu, nije bitno ko je na drugoj strani i to me najviše boli. Moj klub nije ličio na sebe, tako se jednostavno ne sme - rekao je Kosanović, a onda se osvrnuo i na kolektivnu odgovornost trenera, ali i uprave kluba:

- Svi su krivi, od trenera do onih iznad. Nema opravdanja - zaključio je Milorad Kosanović za "Republika.rs".

Odogovore za slabe partije "stare dame" potražili smo i od čelnika kluba sa Karađorđa, ali dobili smo samo poruku: "nemamo komentar".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading