MESINA ODUŠEVLJEN: Dolazak Mirotića u Armani je signal i stimulans za sve u klubu!

Autor:

Sport

04.08.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola jedno od najvećih pojačanja u istoriji popularnih "manekena".

MESINA ODUŠEVLJEN: Dolazak Mirotića u Armani je signal i stimulans za sve u klubu!

Foto: Starsport

Etore Mesina

Iskusni Etore Mesina ponovo će sarađivati sa Nikolom Mirotićem nakon više od deset godina. Naime, Armani je nedavno ozvaničio dolazak najtraženijeg igrača u Evropi ovog leta.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Italijan je prethodno trenirao Mirotića u Real Madridu, na samom početku njegove karijere. Tokom tog perioda, Nikola je pokazao svoj raskošni talenat, a posebno je sazreo tokom sezone koju je proveo na pozajmici u Palensiji. Sa samo 19 godina, uspeo je da se izbori za svoje mesto u timu koji su već činile značajne košarkaške ličnosti poput Serhija Ljulja, Ante Tomića i Ćaća Rodrigeza, što je svakako ostavilo dubok utisak na Mesinu.

- Mnogo je sazreo tokom jedne sezone koju je proveo na pozajmici u Palensiji. Sa 19 godina, uspeo je da uđe u tim u kome su već bili Ljulj, Tomić, Rodrigez - prisetio se Mesina.

Republika

Foto: Starsport

Etore Mesina

- Njegov dolazak je velika stvar i gest ljubavi našeg vlasnika. Signal i stimulans za sve u klubu, podigli smo nivo dovođenjem jedne takve talentovane, izuzetne osobe - naglasio je slavni stručnjak.

Nikola Mirotić rođen je 11. februara 1991. godine u Podgorici. Svoju karijeru  započeo je u Real Madridu, stekavši reputaciju preciznog šutera i polivalentnog igrača. Draftovan je 2011. godine, ali ostao u redovima "kraljevskog kluba" do 2014. Potom se pridružio Čikago Bulsima, gde je postao bitan igrač. Nakon četiri sezone preselio se u Nju Orleans Pelikanse, a 2019. u Milvoki Bakse. Nakon odiseje u najjačoj ligi na planeti vratio se u Evropu gde je igrao za Barselonu do pre nekoliko meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading