EMOTIVNIJE NIJE MOGLO: Egzum se obratio Partizanu i GROBARIMA! (FOTO)

Autor:

Sport

04.08.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac se oglasio na Instagramu.

EMOTIVNIJE NIJE MOGLO: Egzum se obratio Partizanu i GROBARIMA! (FOTO)

Foto: Starsport

Pre nekoliko nedelja, vest da je Dante Egzum zvanično napustio redove Partizana kako bi se ponovo nastupao u NBA ligi, tačnije ekipi Dalas Maveriksa, odjeknula je sportskim svetom. Iako je njegov boravak u redovima crno-belih trajao samo jednu sezonu, Australijanac je ostavio dubok i neizbrisiv trag, osvajajući srca navijača svojim igračkim kvalitetima i predanošću.

Republika

Foto: Starsport

Dante Egzum

Izvanredan talenat i borbeni duh koje je Egzum pokazao na terenu privukli su pažnju grobara, čineći ga brzo omiljenim igračem. Njegov doprinos timu bio je nemerljiv, a svaka utakmica koju je odigrao nosila je pečat njegove posvećenosti ekipi i želje za uspehom.

Međutim, osim svojih sportskih dostignuća, Egzum je pokazao i duboku ljudsku dimenziju. Nažalost, neposredno nakon završetka sezone, suočio se s gubitkom svog oca Sesila. Ova tragična situacija nesumnjivo je uticala na njegovo emocionalno stanje i donela duboku tugu.

S obzirom na ovaj težak trenutak, nije iznenađujuće što se Dante nije odmah oglašavao i upućivao poruke javnosti, uključujući i navijače Partizana. Njegova odluka da napiše oproštajno pismo klubu i grobarima deluje kao gest iskrenog poštovanja prema svima koji su ga podržavali tokom njegovog boravka u Srbiji.

- Čak ne znam ni odakle da počnem, toliko uspomena i emocija. Partizanu i neverovatnim navijačima. Hvala što ste me prihvatili, podržavali i verovali u mene tokom čitave sezone. Usponi i padovi, pobede i porazi - osećam se zahvalno što je sve bilo deo mog putovanja. Počastvovan sam što sam imao ulogu u vraćanju titule ovom sjajnom gradu i klubu. Energija i ljubav koji postoje tu ne postoje nigde i zauvek ću slaviti ovu sezonu - napisao je Dante na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danté Exum (@daanteee)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading