NOVAK SRUŠIO INTERNET: Đoković novim imidžom izazvao lavinu komentara - OVO MORATE POGLEDATI (VIDEO)

Autor:

Sport

04.08.2023

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin i na odmoru ništa ne prepušta slučaju.

NOVAK SRUŠIO INTERNET: Đoković novim imidžom izazvao lavinu komentara - OVO MORATE POGLEDATI (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najnoviji video snimak koji se nedavno pojavio na društvenim mrežama prikazuje tenisku legendu Novaka Đokovića u potpuno novom svetlu. Dok mnogi očekuju da će najbolji svih vremena koristiti svoje slobodno vreme za potpuni odmor, snimak nam otkriva da Srbin nikada ne prestaje raditi na svom usavršavanju, čak ni tokom pauze.

Na snimku se vidi kako Đoković, s posvećenim izrazom na licu, vredno vežba. Sjajno oblikovani mišići jasno pokazuju intenzivan rad i disciplinu koju ulaže kako bi održao svoju vrhunsku fizičku formu. Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju jeste njegova brada, koja je postala izrazito istaknuta i koja je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama.

 

 

Otkako je video postao viralan, brada Novaka Đokovića postala je predmet rasprava među njegovim obožavaocima. Neki spekulišu da bi ovaj neobičan izgled mogao biti rezultat neke opklade ili možda čak iz verskog razloga. S druge strane, mnogi se slažu da bez obzira na razlog, Đoković i dalje izgleda izvanredno i da mu taj stil odlično pristaje.

Na snimku se takođe primećuje i prisustvo njegovog kondicionog trenera, Marka Panikija, koji je očigledno uključen u ovaj intenzivan trening. Đokovićeva posvećenost fizičkoj pripremi i kondiciji očigledno je neosporna, a prisustvo njegovog brata Marka ukazuje na podršku i zajedništvo unutar porodice.

Nakon svega viđenog na snimku, jasno je da Novak Đoković nije samo teniska ikona već i primer predanosti i upornosti. Njegova neprestana težnja ka usavršavanju, čak i u trenucima odmora, oslikava mentalitet šampiona. Njegova forma i posvećenost daju naslutiti da je spremno prihvatio izazove koji dolaze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading