SA PINTO NE ZABORAVLJA BLAMAŽU: Portugalac se prisetio svojih dana u Crvenoj zvezdi!

Autor:

Sport

04.08.2023

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni strateg dobro pamti težak poraz od "stare dame".

SA PINTO NE ZABORAVLJA BLAMAŽU: Portugalac se prisetio svojih dana u Crvenoj zvezdi!

Foto: Tanjug

Nakon trijumfa nad Vojvodinom u Novom Sadu rezultatom 2:1, trener APOEL-a Rikardo Sa Pinto je podelio svoje utiske. Zahvaljujući ukupnom rezultatu 4:2, kiparski predstavnik se uspešno plasirao u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Republika

Foto: Starsport/Ilustracija

Rikardo Sa Pinto

- Utakmica je protekla prema našim očekivanjima. Protivnik je dominirao tokom prvog poluvremena. Nisu imali šta da izgube i ta činjenica je mogla da izmeni rezultat. Pokazali su borbenost i pružili odličan otpor. Naša agresivnost u duelima je patila, nismo sproveli plan kako smo želeli i prvo poluvreme je bilo izazovno - analizirao je Sa Pinto, a zatim dodao:

- Pobeda uvek donosi olakšanje. Uspeh nam podiže samopouzdanje. Već juče smo razgovarali o cilju da pobedimo i konačno smo to ostvarili.

Uz to, Sa Pinto se prisetio svojih dana provedenih u Crvenoj zvezdi.

- Sećam se poraza 3:0 sa Zvezdom protiv Vojvodine. Tada su igrači iz Zvezde imali tek 17 ili 18 godina. Mediji su tadašnji poraz često spominjali, ali zanimljivo je da na ovoj konferenciji nisu postavili pitanje u vezi s tim. Želim samo da razjasnim tu situaciju - istakao je Sa Pinto.

U narednom kolu, APOEL će se suočiti sa ekipom Dila Gori iz Gruzije. Tako nastavlja svoj put ka cilju u Ligi konferencija, dok Sa Pinto ostaje fokusiran na vođenje svoje ekipe do daljih uspeha. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading