HRABRI BORAC ISPAO: Austrija ipak PREJAKA!

Autor:

Sport

03.08.2023

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu uspeli izabranici Vinka Marinovića.

HRABRI BORAC ISPAO: Austrija ipak PREJAKA!

Foto: FK Borac Banja Luka

Fudbaleri banjalučkog Borca završili su ovosezonski nastup u Evropi u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, budući da su eliminisani od Austrije Beč. Borac je u drugom meču poražen sa 2:1, pa tako predstavnik Austrije ide dalje ukupnim rezultatom 3:1.

 

 

Borac je u prvom meču u Beču poražen sa 1:0 golom u sudijskoj nadoknadi, pa je kod kuće želeo makar minimalnu pobedu kojom bi izborio produžetke.  

Nije loše krenulo po fudbalere iz Vinka Marinovića, koji su u 49. minutu preko Kortesa poveli i istopili minus iz prvog meča.

Slavlje je trajalo svega tri minuta jer je Gruber posle asistencije Fišera izjednačio na 1:1. Tačku na ovaj dvomeč stavio je Polster u 65. minutu, čime je doneo pobedu Austriji od 2:1 i plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. Tamo će za protivnika imati Legiju iz Varšave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading