EVROPA OSTAJE PREDALEKO: Vojvodina dobila UDARAC REALNOSTI! Ko će SNOSITI ODGOVORNOST?

Autor:

Sport

03.08.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razočarali su izabranici Radoslava Bataka.

EVROPA OSTAJE PREDALEKO: Vojvodina dobila UDARAC REALNOSTI! Ko će SNOSITI ODGOVORNOST?

Foto: Tanjug

Radoslav Batak

Fudbaleri Vojvodine poraženi su od Apoela sa Kipra u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija rezultatom 2:1 i tako se oprostili od učešća u grupnoj fazi.

Nisu uspeli Novosađani da nadoknade minus iz prvog meča, naprotiv, ponovo su poraženi istim rezultatom.

Nakon ovog poraza, ponovo se postavlja pitanje za šta su se fudbaleri Vojvodine odmarali na startu šampionata protiv Crvene zvezde.

Profesionalni fudbaleri koji na startu sezone ne mogu da izdrže ritam utakmica nedelja - četvrtak ne treba ni da se bave ovim sportom.

Republika

Foto: Starsport

Ivan Golac

 

Podsetićemo, proslavljeni fudbaler Ivan Golac pričao je na ovu temu za Republika.rs:

- Vojvodina je od premijere napravila cirkus, a poznato je da su tu glavni akteri klovnovi. Ako protiv Zvezde, pa i na bilo kojoj zvaničnoj utakmici, izvedeš drugu postavu, to nema nikakve logike. Rekao bih da je reč o ruganju zdravom razumu. Kako će ti mladi igrači nastaviti karijeru posle ovakve katastrofe, šta su oni krivi? Ko vodi računa o njima? - upitao je Golac, a onda je dodao u jednom dahu:

- Ovako nešto šteti ugledu lige, ali i kluba sa tradicijom kakvu ima Vojvodina. Radi se o dvostrukom šampionu "bivše Juge", fudbal se igra zbog derbija, a u nedelju uveče smo uskraćeni za jedan - podvukao je Golac, uz pitanje ko će snositi odgovornost ako srpski predstavnik ne prođe ni Kiprane i bude eliminisan iz kvalifikacija za Ligu konferencija.

Obistinile su se reči Golca, pored toga što su još jednom ispali u sezoni kupanja, Novosađani su i oštetili koeficijent Mozzart bet Superlige Srbije, što bi ostale timove moglo skupo da košta u narednim ciklusima u Evropi. 

Pitanje za "lale" je vrlo jednostavno..."Ko će snositi odgovornost"?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
55

03.08.2023 22:55

EKIPA NULA,TRENER JOŠ GORI,UPRAVA SMEŠNA.

Karabatak

04.08.2023 01:04

Taj Batak nema pojma sa fudbalom , umesto da ih napadne on opet igra neku zonsku odbranu koju svako more busiti. Ni jedna cestita lopta iz centarsuta sa bokova u 16 metara nije upucena ... Jednostavno covek mora da ode , eh da je Lalat veceras vodio Vojvodinu prosla bi sto posto ...