RUGANJE ZDRAVOM RAZUMU! Zašto je Vojvodina igrala sa drugom postavom na Marakani? Sulud potez Novosađana na startu prvenstva!

Autor: Nikola Kovinić

Sport

31.07.2023

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski crveno-beli "petardom" započeli put ka odbrani titule, a postavlja se pitanje zbog čega je "stara dama" desetkovana izašla na megdan šampionu.

RUGANJE ZDRAVOM RAZUMU! Zašto je Vojvodina igrala sa drugom postavom na Marakani? Sulud potez Novosađana na startu prvenstva!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Crvena zvezda - Vojvodina

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Vojvodinu rezultatom 5:0 u 1. kolu domaćeg šampionata, a fudbalska Srbija ostala je začuđena odlukom trenera "lala" Radoslava Bataka da na teren Marakane izvede praktiično drugi tim.

Budući da je reč o prvoj utakmici Mozzart Bet Superlige Srbije, postavlja se logično pitanje - od čega su igrači Voše umorni krajem jula meseca? Novosađani su u četvrtak gostovali APOEL-u na Kipru i doživeli su poraz od 2:1, kroz tri dana ih očekuje revanš, ali deluje neverovatno da profesionalni fudbaleri nisu u stanju da odigraju tri utakmice u nedelju dana na samom početku sezone.

Republika

Foto: Starsport

Pozdrav Bataka i Bahara

Sa ovim je saglasan i legendarni as Sautemptona Ivan Golac, koji je potez "stare dame" okarakterisao kao "ruganje zdravom razumu".

- Vojvodina je od premijere napravila cirkus, a poznato je da su tu glavni akteri klovnovi. Ako protiv Zvezde, pa i na bilo kojoj zvaničnoj utakmici, izvedeš drugu postavu, to nema nikakve logike. Rekao bih da je reč o ruganju zdravom razumu. Kako će ti mladi igrači nastaviti karijeru posle ovakve katastrofe, šta su oni krivi? Ko vodi računa o njima? - upitao je Golac, a onda je dodao u jednom dahu:

Republika

Foto: Starsport

Voša napravila cirkus na Marakani - Ivan Golac

- Ovako nešto šteti ugledu lige, ali i kluba sa tradicijom kakvu ima Vojvodina. Radi se o dvostrukom šampionu "bivše Juge", fudbal se igra zbog derbija, a u nedelju uveče smo uskraćeni za jedan - podvukao je Golac, uz pitanje ko će snositi odgovornost ako srpski predstavnik ne prođe ni Kiprane i bude eliminisan iz kvalifikacija za Ligu konferencija.

Revanš meč Vojvodina - APOEL zakazan je za četvrtak od 20 časova na stadionu "Karađorđe".

Startna postava Vojvodine na stadionu "Rajko Mitić" izgledala je ovako: Carević, Bjeković, Crnomarković, Jeličić, Bukinac, Busnić, Miletić, Nikolić, Milosavljević, Ivanović, Vukić 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mi PRAVNA DRZAVA Nismo

31.07.2023 23:14

OVO NIJE REGULARNO TAKMICENJE. KOJA BRE LIGA. AJDE SVI BOJKOT. DAJTE NJOJ TITULU I GOTOVO.