JEZIVA DRAMA MILOŠA BIKOVIĆA: Glumac doživeo NEPRIJATNOST u Grčkoj! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.08.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularnog glumca zatekao šok prizor u teretani!

JEZIVA DRAMA MILOŠA BIKOVIĆA: Glumac doživeo NEPRIJATNOST u Grčkoj! (VIDEO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Miloš Biković

Popularni mladi glumac Miloš Biković doživeo je dramu na odmoru u Grčkoj, a svoje neprijatno iskustvo podelio je sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Glumac redovno trenira, pa je tako slobodno vreme na odmoru odlučio da iskoristi u privatnoj teretani, gde je naišao na nepoželjnog gosta.

Naime, mladi glumac je zatekao zmiju, a kako sam nije mogao da je se reši, u pomoć mu je pritekla specijalna ekipa. 

- Treba da se baci peškir na nju. Nisam nikad izbacivao zmiju iz teretane. Motivacija je na visokom nivou. Ne znam da li je otrovnica - govorio je Biković u snimku koji je objavio na društvenoj mreži Instagram.

- Nije otrovnica - potvrdili su radnici koji su zmiju uklonili iz teretane.

Ovo nije jedina neprijatnost koju je glumac doživeo u poslednje vreme. Naime, on se nekoliko puta u poslednja dva meseca našao na lažnim reklama koje su se širile društvenim mrežama, kao i na lažnoj poternici, zbog čega je glumac pobesneo.

Ipak, mladi glumac koji je redovno zauzet snimanjima, našao je vreme za sebe i svoju lepšu polovinu Ivanu Malić, sa kojom uživa na odmoru. Glumac redovno kači fotke sa letovanja, a mnogi su primetili da izgleda bolje nego ikad i da je telo doveo skoro do savršenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading