DEDA SAVA NUDI BESPLATNO LETOVANJE, NJEGOVA OBJAVA USIJALA MREŽE "Zbog više sile sam ostao bez saputnice, zainteresovane dame mogu da se jave"

Autor:

Vesti

03.08.2023

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svojom objavom pomutio je um mnogim korisnicima Fejsbuka!

DEDA SAVA NUDI BESPLATNO LETOVANJE, NJEGOVA OBJAVA USIJALA MREŽE "Zbog više sile sam ostao bez saputnice, zainteresovane dame mogu da se jave"

Foto: pixabay.com

Deda Savo je planirao sa suprugom da provede letovanje, ali na sudbinu ne možemo da utičemo, te ga je njena iznenadna smrt u tome sprečila.

Naime, obratio se korisnicima ove društvene mreže u nadi da će naći saputnicu za letovanje u septembru, ali način na koji je to objavio kod mnogih korisnika je izazvao različite reakcije.

Kako je i sam naveo, sa suprugom je uplatio letovanje u Grčkoj, tačnije u Pefkohoriju, ali, nažalost, u međuvremenu je njegova partnerka preminula.

To ne bi bilo smešno, s obzirom da se radi o jednom, pre svega, tragičnom događaju, ali ono što je zapravo bilo urnebesno, jeste što je on i pored nedavne smrti partnerke ostao pri tome da letuje, ali - sa nekom damom, zainteresovanom da sa njim provede magične zalaske sunca! 

On je smatrao da je njegova objava bila krajnje jasna, a dame koje su zainteresovane za druženje, javiće mu se ''lično preko mesindžera''.

Evo kako, zapravo, glasi njegov oglas:

Foto: Printscreen/Facebook/LivefromGreece

Deda Savina ponuda zainteresovanim damama

- Imam rezervisan i uplaćen apartman u Pefkohoriju za dvadeset dana u septembru...zbog više sile sam ostao bez saputnice, pa zainteresovane dame mogu da se jave ...sva ostala objašnjenja lično preko mesindžera... - naveo je zainteresovani muškarac.

Naravno, korisnici Facebook-a nisu ostali imuni na deo gde traži partnerku za letovanje, a nije prošlo ni, kako kažu, tri meseca od smrti supruge, te su se komentari samo nizali:

Jesi dugo žalio suprugu kad nakon tri meseca tražis pratnju? Žalosno.

- Neka joj je laka crna zemlja, ali zasto Savo sada traži saputnicu? Nije prošlo ni šest meseci.

Vremena teška, a ljudi još gori! Sta reći jer svaki komentar je suvišan! Najbolje da tu rezervaciju otkažes a imaš i razlog i dokaz. Od srca ti želim sreću!

Ako mislite da se tu priča završava, varate se!

Savo im je, na veliko zaprepašćenje svih, odgovorio u svom stilu:

Zahvaljujem na savetu...ali nikada se nisam sklanjao ni boljima od sebe, a kamoli miševima koji leče svoje frustracije i životnu nesposobnost zbog nedostatka domaćeg vaspitanja i bar dva velika odmora u školi.

Takođe, ne samo da im je odbrusio na ovaj način, već im je i poručio da gledaju svoj život, a ne njegov.

A, recimo, da o svom životu odlučujem ja.

Podatak da li je Savo pronašao saputnicu još uvek nije poznat, ali je zato uspešno podigao korisnike Facebook-a na noge, te postao viralan zbog ove objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading