MI SMO JAGNJEĆA BRIGADA! Aleksandar je na plažu u Pefkohoriju doneo pečeno jagnje: A onda su pale čak i teške reči i uvrede

Autor:

Vesti

05.07.2023

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski turisti otišli korak dalje. Na plažu doneli jagnje, da pokažu da Srbi nisu paradajz turisti.

MI SMO JAGNJEĆA BRIGADA! Aleksandar je na plažu u Pefkohoriju doneo pečeno jagnje: A onda su pale čak i teške reči i uvrede

Foto: Facebook-grcka info

Kad god pomislimo da smo sve videli, dogodi se nešto što nas potpuno ostavi bez teksta, ovaj put za taj "šok" momenat bili su odgovorni Srbi koji su na plažu u Pefkohori doneli ni manje ni više nego jagnjeće pečenje.

Na Fejsbuk grupi "Grčka info" osvanule su fotgorafije muškarca po imenu Aleksandar iz Kuršumlije koji se pohvalio svojim obrokom koji je sa prijeteljem poneo u Grčku.

- Da li je još neko poneo celo jagnje u Grčku - napisao je Aleksandar iznad fotografija pečenog jagnjeta koje je podelio u grupi.

Sudeći po opisu slike, radi se o jagnjetu koje teži 27 kilograma, i upravo ono, izazvalo je lavinu komentara na pomenutoj društvenoj mreži.

- I posle pričaju da smo mi paradajz turisti. Pa mi smo bre prava "jagnjeća brigada". Iskreno svima na plaži može samo da "smeta" što nisu okusili... Meni sve to deluje totalno ok samo da bude malo slanije da se posle oplete neko hladno pivo ili neko domaće vino...Lep provod... - glasio je jedan od komentara člana grupe "Grčka info" ispod ove objave.

Nakon dvojice muškaraca, oglasila se i jedna žena, navodeći šta je sve nosila na more, spominjući čak i samu sarmu.

Foto: Facebook-grcka info

Pečena jagnjetina na plaži

- Bravo i ja sam nosila, jagnjetinu, prasetinu čak i sarmu. Suvo meso kobasice slaninica, domaćini Grci svako veče kod nas na čašici Srpske rakijice i meze oduševili se - bio je još jedan od komentara ljudi koji su podržali Aleksandrovu objavu.

Međutim, postojali su i oni koji nisu imali lepo mišljenje o ovom originalnom obroku Srba na plaži.

U kritici na račun Aleksandra i njegovog prijatelja, najglasniji je bio Marijan, koji nije štedeo ružne i pogrdne reči i psovke, kakve ne priliče nikome.

- Janjetu ne fali nista. Tebi očigledno podosta mozga nedostaje. Zato svi tamo na nas gledaju ko na Cigane. Upravo zbog ovakvih kao ti. Čega se pametan stidi gluperda se ponosi - napisao je on.

Na kraju, najviše simpatija korisnika je sakupio komentar člana grupe koji je naveo kako smo kao turisti napredovali.

- Aj sada da nam neko kaže da smo paradajz turisti. Druže samo klasa. Ovo nema ni kad uplatis 5* all.... Prc bato.... - napisao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading