VRHUNSKA VEST ZA DELIJE: Sada je sve jasno - Crvena zvezda dobila OGROMNO POJAČANJE!

Autor:

Sport

05.07.2023

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nema razloga za strah kod navijača kluba iz Ljutice Bogdana.

VRHUNSKA VEST ZA DELIJE: Sada je sve jasno - Crvena zvezda dobila OGROMNO POJAČANJE!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Zenit 2:1 (1:0) u prvom meču na turniru u Sankt Peterburgu.

Šampion Srbije je u finišu prvog poluvremena stigao do prednosti, golom Mirka Ivanića u 40. minutu, domaćin je u 62. izjednačio preko Du Keiroša, ali je pobedu izabranicima Baraka Bahara doneo Žan Filip Kraso, preciznim udarcem sa bele tačke, dva minuta pre kraja susreta.

Ipak, čini se da je duel u Sankt Petersburgu obeležio Omri Glazer, novi golman Zvezde, koji je pokazao da će biti dostojna zamena za Milana Borjana.

Sa tim se složio i Sergej Semak, trener Zenita, koji je upravo Glazera istakao kao glavnog igrača na meču.

 Dobra i borbena utakmica u odličnoj atomsferi. Svi zdravi, prošlo je bez povreda, to je bitno. Ova utakmica nam je dala neke informacije za analizu. Da, bilo je grešaka. Sada treba da radimo na tome i da izolujemo probleme u igri. Mogao je rezultat da bude i drugačiji da smo iskoristili neke šanse. Njihov golman je imao dve sjajne odbrane – poručio je Semak.

Foto: Tanjug/AP

Omri Glazer, novi golman Crvene zvezde

Osim odbranama, Izraelac se istakao i sjajnim ispucavanjima lopte, kao i dodavanjima, pa je pokazao da mu je igra nogom besprekorna, što je kvalitet koji sve više trenera ceni u fudbalu.

Naredni meč u Sankt Peterburgu Crvena zvezda igra u subotu od 18.30. Protivnik klubu iz Ljutice Bogdana biće azerbejdžanski Nefči, što će biti još jedna prilika za igrače Baraka Bahara da se uigraju pred početak prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Bomba do Bombe a BUDZET

29.07.2023 18:34

U FUDBALU I KOSARCI ZVEZDU STIZU BOMBE. SVAKOG DANA. SIROTA ONA.