Duško Tošić "NAMESTIO" Ognjena Vranješa? Imali su BURNU PROŠLOST, sada velika želja Partizana OSTAJE BEZ KLUBA zbog Srbina!

Autor:

Sport

05.07.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filmska i, više nego interesantna, priča.

Duško Tošić "NAMESTIO" Ognjena Vranješa? Imali su BURNU PROŠLOST, sada velika želja Partizana OSTAJE BEZ KLUBA zbog Srbina!

Foto: Profimedia, Starsport

Ovaj letnji prelazni rok već nam je doneo neke zanimljive transfere, a jedna "bomba" spremala se da "eksplodira" u Humskoj ulici.

Ognjen Vranješ bio je na meti Partizana, ali su navijači stopirali ovaj transfer te je on ostao u Hataju. Ipak, pitanje je koliko će dugo još biti tu.

Prema pisanjima Kurira, u priču oko budućnosti Ognjena Vranješa u turskom klubu uključio se i Duško Tošić, te će zbog Srbina reprezentativac Bosne i Hercegovine vrlo verovatno ostati bez kluba.

Duško Tošić se već neko vreme bavi menadžerskim poslom i u Hataj je doveo Nikolu Maksimovića.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Maksimović

 

Mediji u Turskoj naveli su da je uloga Tošića u celom poslu Hataja i Nikole Maksimovića bila presudna. Bivši srpski fudbaler dogovorio je transfer sa Volkanom Demirelom, legendom turskog fudbala, koji predvodi tim u narednoj sezoni.

Poznato je da Maksimović igra na istoj poziciji kao i Vranješ, a u Hataju nema mesta za obojicu, te će neko pasti u drugi plan. Izvesno je da će to biti Vranješ koji će morati da potraži novu sredinu ako planira da igra, i pored toga što ima ugovor do 2025. godine sa turskim klubom.

Zaista, filmska priča koja se može, a i ne mora povezati sa nekim situacijama iz prošlosti i burnih dešavanja vezanih za živote Duška Tošića i Ognjena Vranješa. U javnosti su se provlačili neki privatni sukobi ova dva čoveka, a sada deluje da će Vranješ na poslovnom planu ispaštati zbog jednog poteza Tošića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading