BAŠ GA BRIGA ZA GROBARE! Brutalna izjava Ognjena Vranješa - "Vraćam se!"

Autor:

Sport

05.06.2023

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Internacionalac iz BiH stavio tačku na priču o Partizanu.

BAŠ GA BRIGA ZA GROBARE! Brutalna izjava Ognjena Vranješa - "Vraćam se!"

Foto: www.profimedia.rs

Ognjen Vranješ

Ognjen Vranješ, nesuđeni as Partizana, oglasio se nakon što su grobari stopirali njegov dolazak u Humsku. Bosanski defanzivac poželeo je sve najbolje večitim rivalima, kao i svim srpskim klubovima, a najavio je povratak u Tursku.

Neka je srećno Zvezdi i Partizanu i svim srpskim klubovima. Imam svoj klub u Turskoj (Hatajaspor), u najgorem slučaju tamo ću se vratiti - podvukao je Vranješ za "Butasport".

Njegov prelazak u redove "parnog valjka" praktično je bio gotova stvar, čak je bila zakazana i zvanična promocija, ali je uprava crno-belih odlučila da posluša najvatrenije tifoze i spreči realizaciju posla.

Podsetimo da je 33-godišnji defanzivac tokom karijere promenio veliki broj klubova, od dresa "zmajeva", koji je oblačio 38 puta, se oprostio na meču protiv selekcije Austrije u Ligi nacija 2018, a sva je prilika da ga čeka nastavak epizode na Bosforu.

Njegov klub Hataj ovih dana je u žiži ovdašnje javnosti jer se povezuje sa angažovanjem bivšeg srpskog reprezentativca Nikole Maksimovića, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading