GROM IZ VEDRA NEBA POSLE POZIVA ZVEZDE: Vraća se Nikola Maksimović - iskusni defanzivac se DOGOVORIO!

Autor:

Sport

02.06.2023

02:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato gde će Srbin igrati naredne sezone.

GROM IZ VEDRA NEBA POSLE POZIVA ZVEZDE: Vraća se Nikola Maksimović - iskusni defanzivac se DOGOVORIO!

Foto: Starsport

Nikola Maksimović u dresu reprezentacije Srbije

Srpski defanzivac Nikola Maksimović vratiće se fudbalu posle pauze koja traje od septembra prošle godine. Kako pišu turski mediji, bivši reprezentativac Srbije postigao je dogovor sa ekipom Hataja, pa će se od 1. jula okušati na Bosforu.

Maksimović je u međuvremenu imao poziv Crvene zvezde, ali nije postigao dogovor o povratku na Marakanu, odakle se 2013. godine otisnuo put Italije.

Podsetimo, Hataj je jedan od klubova što su odustali od takmičenja u Superligi nakon razornog zemljotresa protekle zime u Turskoj. Ipak, postoje nagoveštaji da će iduće sezone nastaviti takmičenje u tamošnjem elitnom rangu.

Republika

Foto: Starsport

Maksimović u Turskoj

Fudbaler koji je fudbalsko ime izgradio u užičkoj Slobodi na Apeninima je branio boje Torina, Napolija i Đenove, a kratak period proveo je na pozajmici u moskovskom Spartaku. Za "orlove" je upisao 25 nastupa, a sada ga čeka nova epizoda u Turskoj, čeka se samo zvanična potvrda...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading